Imponerende Aakirkeby

Imponerende Aakirkeby
LEDER | 3. FEB 2023 • 05:30
LEDER
3. FEB 2023 • 05:30

Den kommende aktivitetspark er et lille mirakel og en kilde til endnu mere aktivitet og glæde på Bornholm.

Hvor er det skønt.

Aakirkeby får i år sin imponerende aktivitetspark for legeglade og træningslystne i alle aldre. Alle kan være med i den nye park, der kommer til at byde på et væld af oplevelser.

Svævebane, klatrebane, gynger, balancebomme, sansehave og -sti, karruseller, hængekøjer, trampolin, stolpegynger, talerør med meget mere. Det lyder for godt til at være sandt. Men det er det ikke.

Områdefornyelsen af Aakirkeby byder i år på ovenstående slaraffenland for hele Bornholm. Både seniorer, der skal have godt selvskab og holde balancen ved lige, og klatrelystne småunger uden frygt kan finde gode oplevelser i den nye aktivitetspark, der skal stå klar i år.

I Tidende skriver vi alt for ofte om økonomiske problemer, kulsejlede projekter og tossede tiltag, der kan få mundvigene til at pege ned af. Aktivitetsparken i Aakirkeby gør det modsatte.

Nyheden om Aakirkebys spritnye udflugtsmål, Bornholmerbanen, er en gave til os alle, og gør det ekstra attraktivt at slå vejen forbi Aakirkeby.

Som kronen på værket er parken udviklet i tæt samarbejde med dens kommende brugere. De mange aktiviteter er alle sammen nogle, som brugerne har drømt om, og som nu tegner til at blive virkelighed.

Knib dig selv i armen og nyd, at en drøm på Bornholm er blevet til virkelighed. De engagerede borgere, der har arbejdet for projektet kan være stolte, og vi andre kan passende møde op og spede positivt liv på i den nye park, når den åbner for den bornholmske offentlighed.

Tak.