Gravgaard: Paradise Hotel for Rene Danielsson

Gravgaard: Paradise Hotel for Rene Danielsson
LEDER | 9. DEC 2023 • 05:30
LEDER
9. DEC 2023 • 05:30

Udvalgsformanden har ikke passet sit arbejde. Det skal medierne selvfølgelig dække, selvom Rene Danielsson nu prøver at tørre sin manglende ledelse af kommunens administration af på mediernes dækning af hans voldsomme angreb på Ældrerådet.

Efter René Danielssons konflikt med ældrerådets formand, Erik A. Larsen, mener DF-politikeren nu, at medierne skal se sig selv og deres dækning i spejlet. Medierne har haft en interesse i at blæse sagen op til noget, den ikke har været, mener Danielsson. Han kalder dækningen af episoden med Erik A. for “Paradise Hotel for voksne”.

René Danielsson; Denne sag startede du med dit voldsomme opslag på Facebook, hvor du rasede mod Erik A. Larsens metoder, og hvor du selv indrømmede, at du har svigtet dit ansvar som formand for social- og sundhedsudvalget ved at sende alt for meget videre til embedsværket med beskeden (dit ordvalg) “fiks det. Uden hensyn til de andre opgaver”.

Det er et kæmpe problem, du beskriver i dit opslag, og det bør en privat publicistisk presse dække kritisk.

Mener du, René Danielsson, virkelig det modsatte: At medierne skal lade være med at dække, når en udvalgsformand på den måde (dit ordvalg) slider på embedsværket, så de sygemelder sig – også længerevarende. I givet fald er der da noget helt galt.

Hvis du taler sandt i det facebookopslag, René Danielsson, hvor du sendte konflikten mellem dig og Erik A. ud i lys lue, så har du svigtet på et niveau, hvor en undskyldning næsten ikke er nok. Det er meget, meget alvorligt, hvis vores politikere slider så meget på kommunens medarbejdere, at de går ned med stress. Hvis vi som medier ikke interesserer os for de forhold, ville vi også svigte. Men det gør vi ikke, selvom du anklager os for at lave reality-tv i stedet for kritisk presse.

Nu har René Danielsson og Erik A. Larsen sat sig sammen og talt i et lukket rum i stedet for at diskutere på sociale og gammeldags medier som vores. Efter samtalen er det hele bare et galehus og Paradise Hotel – ifølge René Danielssons ordvalg.

Det var ikke et galehus, hvis vi havde ordentlige politikere, der faktisk passede deres embede og formåede at tale sammen – respektfuldt og ordentligt. Vi bliver naturligvis ved med at følge politikerne på Bornholm, og det har desværre meget lidt med Paradise at gøre.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 20-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag og onsdag morgen: Mellem kl. 00 og 06 får du el til lave priser: 1,80 kr./kWh alt inkl. er mere end halv pris i forhold til kogespidsen (kl. 17-21), hvor gennemsnittet for de fire timer ligger og rumler på 3,96 kr./kWh. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning