Godt at nogen tør reagere

SYNSPUNKT | ABONNENT | 16. NOV 2023 • 14:00
Af:
Jørgen Koefoed Kirkestien 1
Gudhjem
SYNSPUNKT | ABONNENT
16. NOV 2023 • 14:00

Du mangler at få det hele med, skriver Jørgen Koefoed til Tidendes chefredaktør.

Hej Kristoffer Gravgaard. Det var tankevækkende, men også lidt skræmmende at læse din leder 7. november: ’Byg broer frem for fremmedhad’ i forbindelse med at ’Generation Identitær’ udrullede banderet ’Stop islamiseringen af Bornholm’ på Hammerhus.

Man skulle tro, at den var skrevet af den forhenværende svenske statsminister Stefan Löfven for fem år siden. Svenskerne var den gang så naive, at de slog deres grænser – og hjerter – op på vid gab for muslimske migranter, mens den politiske klike slog krølle på sig selv for at undertrykke Sverigesdemokraternes mange vælgere.

I dag erkender de fleste – inklusiv Löfven – at man var frygtelig naiv. Man troede, at muslimerne ville være så lykkelige for finde sikkerhed, bolig og uddannelse i Sverige, at de ville lade sig integrere. Man byggede bro af alle kræfter, men det gik alligevel gruelig galt.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdatert kl. 13.05. Næste opdatering kl. 001.14.

Bornholms energi og forsyning