En sidste krampetrækning

SYNSPUNKT | ABONNENT | 17. MAJ 2023 • 07:45
Af:
Suzanne Ringsted
Fiskerbakken 9
Rønne
SYNSPUNKT | ABONNENT
17. MAJ 2023 • 07:45

Langt de fleste af os medlemmer vil selvfølgelig fortsætte medlemskabet, bakke op og have stor tillid til, at den midlertidige nedlukning er en uomtvistelig nødvendighed.

Knud Andersens forsøg på at stoppe den spændende udvidelse ved kunstmuseet i Rø er både udemokratisk og ynkeligt, som en sidste slags krampetrækning. Det har været en lang proces for museet at nå til påbegyndelsen af byggeriet med grundig offentlig debat for og imod. En demokratisk beslutning er taget. Jeg er overbevist om, at vi er rigtig, rigtig mange, der glæder os til at besøge det færdige resultat igen og igen i de forskellige afdelinger.

I et læserbrev i mandagens avis blev der udtrykt bekymring for, om medlemmer af museumsforeningen gad betale kontingent de to år, byggeprocessen varer. Langt de fleste af os medlemmer vil selvfølgelig fortsætte medlemskabet, bakke op og have stor tillid til, at den midlertidige nedlukning er en uomtvistelig nødvendighed. Desuden dækker kontingentet andre fine museer som Melstedgård, Hjorths keramikmuseum og Erichens Gård.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning