Svøm en tur for svømmehallen
Gudhjem Svømmehal og Gudhjem Idrætsforening er endnu en gang med i Den Store Svømmedag. Arkivfoto: Berit Hvassum

MOTION | GUDHJEM
28. SEP 2021 • 12:56
Henrik Nielsen
Journalist

Svøm en tur for svømmehallen

Når det landsdækkende svømmearrangement Den Store Svømmedag løber af stablen søndag, vil Gudhjem Svømmehal og Gudhjem Idrætsforening være med i kapløbet om præmier. Det primære formål er dog at få så mange svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal som muligt.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Den Store Svømmedag er et breddearrangement, og der er ingen krav til, hvor langt man skal svømme. Alle meter tæller. Det eneste krav er, at man skal kunne svømme og have lyst til at hjælpe Gudhjem Svømmehal og Gudhjem Idrætsforening med at få svømmet flest meter og få flest personer i vandet.

På den måde kan arrangørerne nemlig få del i præmierne fra Dansk Svømmeunion. Der er præmier til de arrangementssteder, som får flest personer i vandet, som får flest personer i vandet i forhold til byens indbyggertal, eller som tilbagelægger flest meter. Tidligere har Gudhjem Svømmehal og Gudhjem Idrætsforening præsteret at placeringer i top 5.

Svømmedagen begynder klokken 10 og varer i seks timer. Det er gratis at deltage, og alle deltagere modtager et diplom. Flere nyheder