Sangglade pensionister laver comeback

Sangglade pensionister laver comeback
Nyker Pensionistforening havde senest fornøjelsen af at høre Knudsker Pensionistkor, da der blev afviklet nytårsfest i januar 2020. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | NYKER | ABONNENT | 2. DEC 2021 • 20:54
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | NYKER | ABONNENT
2. DEC 2021 • 20:54

Knudsker Pensionistkor plejer at underholde Nyker Pensionistforening med en julekoncert, men i 2020 blev det aflyst på grund af corona. Nu håber de sangglade pensionister, at de igen kan lave koncerten.


Onsdag den 15. december kommer julen til Nyker Pensionistforening, og det sker igen i år i form af den tilbagevendende ”julekoncert”, hvor Knudsker Pensionistkor kommer og underholder med et bredt repertoire af julesange - og måske sniger der sig også enkelte andre sange ind.

I 2020 måtte man til stor ærgrelse desværre aflyse - selvfølgeligt på grund af coronaen - men i år er de sangglade pensionister fra Knudsker klar igen, hvis regeringen ikke indfører yderligere restriktioner inden den 15.december, oplyser Sven-Erik Sørensen, der er formand for Nyker Pensionistforening.

Der er allerede tilmeldt en hel del af foreningens medlemmer, og da Nykers pensionister også gerne selv starter og slutter med en sang, bliver der rig lejlighed til at få finpudset sangstemmen inden juleaften.

– Nu skal det hele jo ikke gå op i sang og faldera, så Nyker Forsamlingshus trakterer med dejlig varm gløgg og æbleskiver i den indlagte pause, man skulle jo nødig gå tørstige og sultne hjem fra årets sidste arrangement, fortæller Sven-Erik Sørensen.

Forudsætningen for at deltage er et gyldigt coronapas, ligesom tilmelding og deltagerbetaling fremgår af årets sidste nummer af ”Klynge-Avisen”, som udkommer onsdag den 8. december, og er man i tvivl, er man velkommen til at kontakte formand Sven-Erik Sørensen for at høre nærmere.

Formanden kan desuden oplyse, at det første arrangement i 2022 afvikles allerede onsdag den 12. januar, hvor Nyker Pensionistforening inviterer til stor nytårsfest med spisning efterfulgt af en lille quiz, hvor medlemmernes ”små grå hjerneceller” igen i år kommer på arbejde inden den heldige - og dygtige - vinder kan gå hjem med en flot præmie.