Politisk parti dropper valgplakater: Vi pynter jo ikke ligefrem i landskabet
Det Konservative Folkeparti på Bornholm har valgt at gennemføre den kommende kommunale valgkamp uden brug af valgplakater, fortæller partiets spidskandidat Jacob Trøst. Privatfoto.

VALGKAMP | BORNHOLM
14. OKT 2021 • 15:30

Politisk parti dropper valgplakater: Vi pynter jo ikke ligefrem i landskabet

Det Konservative Folkeparti på Bornholm har valgt at gennemføre den kommende kommunale valgkamp uden brug af valgplakater.

Det fortæller partiets lokale spidskandidat i en pressemeddelelse.

– Vi mener, at tiden er løbet fra valgplakaterne, og de pynter jo heller ikke ligefrem i landskabet. Vi håber, vælgerne stemmer ud fra deres kendskab til kandidaterne og ikke ud fra et foto på en plakat, lyder det fra Jacob Trøst, der også er de konservatives formand på Bornholm.

I stedet for at hænge valgplakater op i lysmasterne, vil Det Konservative Folkeparti bruge valgkampens første dag på at hjælpe foreninger med frivillig arbejdskraft, udført af partiets seks kandidater. 

Jacob Trøst drømmer om, at idéen spreder sig til de øvrige partier. 

– Jeg kunne godt tænke mig, at alle partier gik med på idéen om at lave frivilligt arbejde i stedet for at hænge valgplakater op. Vi har et helt særligt foreningsliv på Bornholm, og det bør vi som politikere støtte op om på alle de måder, vi kan. Det er også en god måde, at vælgerne og lokalpolitikerne kan møde hinanden på, lyder det fra Jacob Trøst.

Den officielle valgkamp er af tre ugers varighed og skydes i gang lørdag den 23. oktober klokken 12.00. Flere nyheder