Koncertarrangør viderefører sankthans
Dance Vibration overtager planlægningen af sankthans i Rønne og takker samtidig Forsvarsbrødrene på Bornholm for et stort arbejde gennem mere end 50 år. Arkivfoto: Allan Rieck

19. APR 2021 • 11:52 • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

Koncertarrangør viderefører sankthans

TRADITION

I mere end 50 år har Forsvarsbrødrene på Bornholm arrangeret bålfest ved Kanondalen i Rønne i forbindelse med sankthans. Nu er den placering ikke længere tilgængelig, og forsvarsbrødrene magter ikke opgaven. Derfor er koncert- og festarrangøren Dance Vibration trådt til. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Allerede i 2019 indgik Dance Vibration et samarbejde med Forsvarsbrødrene på Bornholm om afvikling og udvikling af sankthans i Rønne, og nu overtager man altså opgaven.

– Da Kanondalen ikke længere er en mulighed i forbindelse med afviklingen af sankthans, er vi fra Dance Vibration i kontakt med borgmester Thomas Thors (S) for at finde en ny lokation, hvor sankthans trygt kan afvikles. Vi håber på en snarlig afklaring fra kommunens side angående dette, fortæller eventkoordinator Annika Holst i pressemeddelelsen.

Dance Vibration håber på opbakning fra lokalsamfundet og ser frem til at samles med de mange bornholmere, der bakker op om traditionen.
Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.