Glad Thors: 'Medlemmers støtte giver styrke til borgmesterarbejdet'

Glad Thors: 'Medlemmers støtte giver styrke til borgmesterarbejdet'
Thomas Thors. Foto: Jacob Jepsen
| 23. MAR 2021 • 09:56
Jakob Marschner
Journalist

23. MAR 2021 • 09:56

SOCIALDEMOKRATIET

Med ret præcist to tredjedele af de 236 afgivne stemmer i urafstemningen mod Claus Larsen-Jensen bliver borgmester Thomas Thors (S) også Socialdemokratiets borgmesterkandidat ved november måneds kommunalvalg.

– Resultatet skal bruges til at sikre, at Socialdemokratiet kan bevare sin stilling i bornholmsk politik og også kan besætte borgmesterposten efter næste valg, siger han.

Blev resultatet som du havde regnet med?

– Nej, det kan jeg ikke sige. Jeg var spændt til det sidste, og jeg synes, at vi har haft en fair valgkamp. Men jeg er meget glad for resultatet, for det er meget betydningsfuldt at have medlemmernes opbakning, også i det daglige arbejde som borgmester, siger Thomas Thors

– Jeg har ikke rigtig spekuleret i, hvordan resultatet ville blive. Jeg har selvfølgelig håbet på, at jeg ville vinde, men med hvor mange procent har jeg ikke gjort mig nogen overvejelser omkring.

Hvad skal der ske nu?

– Jeg har en del arbejde som borgmester, som jeg kaster mig over, og vi har mange udfordringer. Vi er stadig i en Covid 19-tid, vi har planerne om at flytte op på Snorrebakken, og vi har også udfordringer på både ældre- og børne- og ungeområdet. Så jeg har mange ting at kaste mig over og få gennemført, nu også med en vis ekstra styrke, som det her valg giver, siger Thomas Thors.