De er enige om en justering om budgettet: Nu rulles besparelser på børneområdet tilbage

De er enige om en justering om budgettet: Nu rulles besparelser på børneområdet tilbage
På valgaftenen fandt Jacob Trøst (K), Linda Kofoed Persson (DF), Bjarne Hartung Kirkegaard (KD) og Morten Riis (EL) sammen, og frontfigurerne i de fire partier er efter en stribe møder nået til enighed om, hvordan budgetaftalen for 2022 skal justeres. Ændringerne realiseres på onsdag. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | MEDLEM
23. JAN 2022 • 10:30
Jakob Nørmark
Journalist

Mens planerne Snorrebakken stadig fører til kvaler, er det nye flertal enige om at ændre på budgettet for 2022 på flere områder.

Borgmester Jacob Trøst røbede på fredagens generalforsamling i den konservative vælgerforening, at de fire partier i konstitueringen på den seneste tids møder især har drøftet tre emner: Snorrebakken/samlingen af kommunale medarbejdere, justeringer af budgettet og kommunens økonomiske politik. De to sidstnævnte områder kan partierne sætte flueben ud for, og på onsdagens møde i kommunalbestyrelsen skal en stribe forslag til afstemning. CØKO-flertallet kommer blandt andet til at annullere flere af de besparelser, der har indgået i den meget omtalte genåbning af budgettet.

Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dkFørste måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er: