I Herning ejer han metalvirksomheden Mill-Turn, og gennem årene har han vænnet sig til en anden service fra Herning Kommune end hjemme på fødeøen.
– Her kører administrationen i et helt andet gear, siger Casper Poulsen og peger på, at konkurrencen med nabokommuner er med til at gøre betjeningen af erhvervslivet langt skarpere i jyske og sjællandske kommuner, end det er tilfældet hos Bornholms Regionskommune.
– De ser muligheder – ikke begrænsninger, forklarer han.
I de forgangne år føler Casper Poulsen ikke, at interessen for erhvervslivet har været særligt stor hos regionskommunen. Han har holdt møder med uforberedte topembedsfolk, der ikke på forhånd havde læst det tilsendte materiale, og det var meget vanskeligt at blive klemt ind i Winni Grosbølls kalender, da hun var borgmester. I 2019 var politikerne ved at afvise projektet blankt på baggrund af administrationens indstilling, indtil Thomas Thors i ellevte time greb ind og prøvede at finde en alternativ løsning. Interventionen førte til, at der i en periode blev arbejdet på et kompromis, som indebar et arealbytte. Kommunen tilbød et areal på den modsatte side af Aakirkebyvej, hvor der ikke skulle udvises samme hensyn til drikkevandet. Denne byttehandel blev imidlertid opgivet, fordi kommunen først ville udlægge arealet til erhvervszone, så det kunne sælges til en højere kvadratpris med taksten for erhvervsgrunde.
Casper Poulsen håber, at udskiftning på borgmesterposten, i planafdelingen og hans moderede forslag til anvendelsen af grunden vil give projektet på Fynegaards landbrugsjorder endnu en chance for at blive konverteret til erhvervsareal.