BHS Logistics mere end tredobler sin kapacitet på Sjælland
Demonstrationsbillede af BHS Logistics' kommende logistikcenter ved Køge. Det forventes at stå færdigt i 2022. Illustration: BHS Logistics

28. MAJ 2021 • 10:43 • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

BHS Logistics mere end tredobler sin kapacitet på Sjælland

ERHVERV

Det er med store ambitioner for fremtiden, at BHS Logistics A/S foretager sin største investering nogensinde i et nyt logistikcenter ved Køge. Investeringen skal for alvor sætte gang i vækstmotoren i BHS Logistics A/S for at tiltrække nye kunder og udvikle den eksisterende forretning.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Virksomhedens nuværende logistikfaciliteter i Hvidovre er ikke store nok til at rumme den vækst i eksisterende og nye kunder, som selskabet oplever og forventer fremover. Samtidigt ønsker BHS Logistics A/S at skabe endnu bedre arbejdsforhold for sine medarbejdere.

Derudover vil det nye logistikcenter reducere selskabets samlede CO2-belastning, da der er tale om en ny bygning, der lever op til de nyeste regler om energiforbrug. Samtidig vil den med sin beliggenhed ved Køge nedbringe brændstofforbruget betragteligt på al det gods fra og til Bornholm, som BHS Logistics A/S håndterer.

– Vi har i længere tid haft et ønske om at udvikle og samle vores aktiviteter centralt omkring København med en mulighed for ligeledes at opgradere vores pharma-setup yderligere, så vi kan bevare vores førerposition inden for pharma-transport.

– Valget faldt på Køge, da det er et centralt knudepunkt i forhold til det omkringliggende motorvejsnet med gode forhold for modulvogntog, og samtidig er det et omdrejningspunkt for al vores trafik til og fra Bornholm. Det giver os de bedste forudsætninger for en mere effektiv logistik, som i sidste ende betyder bedre service til vores kunder, siger administrerende direktør Morten Studsgaard hos BHS Logistics i pressemeddelelsen.

I trygge hænder

Med 4.400 kvadratmeter terminal og 2.300 kvadratmeter kontor mere end tredobler BHS Logistics A/S sin kapacitet på Sjælland. Byggeriet udføres ifølge pressemeddelelsen med adskillige miljørigtige tiltag, og blandt andet etableres der parkeringsfaciliteter forberedt til elbiler og solceller på taget af bygningen.

– Vi er glade for at kunne byde BHS Logistics A/S velkommen i vores nye logistikcenter i Køge. Lagerbygningen kommer til at stå færdig i 2022 og bliver en topmoderne og bæredygtig ejendom, som vil tilgodese BHS' ambitiøse bæredygtighedsmål samt effektivisere deres logistikvirksomhed, siger Thomas Petersen, som er commercial manager i NREP Logicenters.

NREP Logistics anses for at være den førende leverandør af moderne logistikejendomme i Norden og er en vigtig samarbejdspartner for BHS Logistics A/S for at sikre en topmoderne kvalitet.

– Vi ønsker at fremtidssikre vores virksomhed og sikre vores kunder et højt kvalitetsniveau. Derfor investerer vi betydeligt i udvidelsen af vores infrastruktur. Samarbejdet med NREP Logicenters er vigtigt for os, da de har specialistkompetencer og erfaringer med lignende byggerier. Vi ved derfor, at vi er i trygge hænder og ser meget frem til at følge byggeriet tæt sammen med NREP Logicenter, siger Morten Studsgaard.


Om BHS Logistics A/S

BHS Logistics A/S er en bornholmsk transportvirksomhed, der har specialiseret sig i pharma-transport, og som har stor erfaring med transport af både almindeligt og specialgods, shipping og logistikopgaver.

BHS Logistics A/S blev etableret i 1946 på Bornholm og har således 75 års erfaring fra transportverden.

Virksomheden er familieejet af familien Studsgaard og har hovedsæde på i Rønne.

BHS Logistics A/S har filialer i både Rønne, København, Århus og Odense og beskæftiger i dag cirka 300 ansatte.
SENESTE NYHEDER

13. JUN 2021 • 10:48 • GRATIS
Livsmening opstår i samspil med andre
13. JUN 2021 • 08:15 • GRATIS
Spirituskørsel i Poulsker
13. JUN 2021 • 05:56
10 boliger har skiftet ejer

MEST LÆSTE BORNHOLM

12. JUN 2021 • 08:40 • GRATIS
Slåskamp og spritkørsel i Snogebæk
12. JUN 2021 • 09:00 • GRATIS
Brand på mark ved Ølenevej
11. JUN 2021 • 19:32 • GRATIS
Russiske fly krænker dansk luftrum nær Bornholm
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.