50 særlige haver – og den ene ligger på Bornholm
Pressefoto

1. APR 2021 • 16:34 • AF LISBET HOLST • GRATIS

50 særlige haver – og den ene ligger på Bornholm

NATUR

Sidst i maj og sidst i juli kan haveinteresserede komme på en særlig aftenrundvisning i besøgshaven Unique Blomsterhave og Kræmmerhuset i Skarpeskade.

Det er ejeren Anina Kofod, som viser rundt i sin 7.000 kvadratmeter store have og fortæller om rejsen med udvikling af haven samt den gamle højskole, et bygningsværk fra 1886, som omkranser den gamle have. Haven består af mange rum, stor dam, stensætninger, gammel bro, pergolaer, roser og staudehaver.

Efter rundvisningen er det muligt at købe kaffe og kage. I Kræmmerhuset kan man finde forskellige former for kunsthåndværk.

Rundvisningen sker i samarbejde med "The Danish Club", der har udvalgt 50 helt særlige haver i Danmark, der indgår i foreningens landsdækkende foredragsturne, hvor haveejere viser rundt og fortæller om deres helt særlige haver. Rundvisningerne i den store have i Skarpeskade finder sted den 28. maj og den 30. juli.

The Danish Club omfatter historiske huse, slotte og haver i Danmark. Som medlem af klubben får man invitationer til private historiske hjem, skjulte perler, smukke haver og autentisk historiefortælling, hedder det på The Danish Clubs hjemmeside.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.