Slået bevidstløs da varevogn endte i grøften

Slået bevidstløs da varevogn endte i grøften
Foto: Nadja Jørgensen
NYHED | 28. NOV 2023 • 10:49
NYHED
28. NOV 2023 • 10:49

Sne og frost har lagt sig over vejene, og det giver udfordringer for bilisterne.

Det flotte vintervejr er en udfordring for bilisterne. I døgnrapporten fra Bornholms Politi fremgår det, at der mandag aften var to færdselsuheld.

En bilist endte i grøften, men uden materielle eller personlige skader. Så let slap tre andre ikke, da de kørte galt i en varevogn, og bilen rullede rundt, før den endte i grøften. Varevognen havde kun to sæder, hvorfor den tredje person ikke var spændt fast. Mens de to i seler slap med mindre skader, blev den tredje slået bevidstløs. Alle tre blev kørt til hospitalet og tilset.

I det hele taget opfordrer politiet til at køre forsigtigt, da det er glat på vejene. I døgnrapporten kommer politiet med disse råd.

– Husk helårs- eller vinterdæk på bilen, og sæt ekstra tid af til at fjerne sne, is, salt og snavs fra lygter, ruder, spejle og vinduesviskere samt det værste sne på bilens tag og kølerhjelm, inden du kører ud. Kør hjemmefra i god tid, og kør forsigtigt - også hvis det betyder, du skal sænke farten. Og hold ekstra afstand til andre bilister. Bilen er længere tid om at bremse i glat føre.

ATK-vognen har desuden været ude på Rønnevej i fire timer fra klokken 07:45 mandag. Her blev der registreret 15 hastighedsovertrædelser på strækningen, hvor det er tilladt at køre 60 km/t.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 01-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Fredag eftermiddag - lørdag morgen: Over 4 kr. eller under 2 kr.  Hvis du flytter dele af dit forbrug fra kogespidsen (kl. 17-21) til efter midnat slipper du med halv skade. Så lær at programmere din vaskemaskine, tørretumbler eller elbil. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning