Røg fra bil skyldes formentlig olielæk

Røg fra bil skyldes formentlig olielæk
Et stenkast fra Tidendes redaktion kunne brandvæsnet heldigvis konstatere, at der ikke var ild i bilen. Foto: presse-fotos.dk
NOTITS | 29. OKT 2023 • 08:36
NOTITS
29. OKT 2023 • 08:36

Da en bil i aftes kom kørende til Rønne, råbte nogle forbipasserende omkring Store Torv en besked til chaufføren, de fleste chauffører vil reagere prompte på: Der er ild i bilen!

Der kom nemlig røg fra motoren - så brandvæsnets indsatsleder blev tilkaldt og mødte bil samt chauffør et stenkast fra Tidendes redaktion i Nørregade.

– Da jeg kom derned, var den godt afkølet, siger Kim Riis, der samtidig kunne konstatere, at der ikke var- eller havde været ild i bilen.

– Jeg tror, at noget olie er dryppet ned på udstødningen. Den er måske mellem 300 og 600 grader varm, så hvis du putter noget på den, så ryger det, siger indsatslederen.

– Vi lavede en aftale om, at det nok var bedst, den fik lov at blive holdende og transporteret på værksted i dag.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdateret kl. 13.05. Næste opdatering kl. 01.14.

Bornholms energi og forsyning