Ny trafikchef ansat

Ny trafikchef ansat
Den nye trafikchef har blandt andet erfaring fra luftfartsbranchen. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NYHED | 22. FEB 2023 • 14:15
Jesper Gynther
Journalist
NYHED
22. FEB 2023 • 14:15

Niels Rasmussen skal være ny trafikchef for BAT. Han er blevet udvalgt i et ansøgerfelt på 16 ansøgere, oplyser regionskommunen i en pressemeddelelse.

Niels Rasmussen, 57, kommer fra en stilling som afdelingsleder i G4S Security Service, og han har tidligere i en periode over 27 år været ansat i forskellige ledende stillinger, enten i Københavns Lufthavn eller virksomheder med ydelser knyttet til Aviation.

Han kommer derfor med mange års erhvervserfaring indenfor service, sikkerhed- og luftfartsbranchen, og det er et enigt ansættelsesudvalg, som har valgt at pege på ham som ny trafikchef for BAT.

– Niels har konkret opnået fundamentale kompetencer indenfor strategi, planlægning, projektledelse, processer, økonomi, drift, service og personaleledelse for større personalegrupper. Dette giver en god faglig og ledelsesmæssig ballast i forhold til, at arbejde målrettet videre med BAT’s service, planlægning, drift og strategiske udvikling, fortæller Bjarne Freund-Poulsen, driftschef i Bornholms Regionskommune.

Ifølge pressemeddelelsen beskriver Niels Rasmussen sig selv som en dedikeret, tillidsbaseret, engageret og inddragende leder med prioriteret fokus på godt samarbejde. 

– Niels glæder sig til muligheden for at være med til at udvikle den kollektive trafik på Bornholm, og samtidig at blive en del af det bornholmske samfund, fortæller Bjarne Freund-Poulsen.

Niels Rasmussen vil have første arbejdsdag mandag den 3. april.

Niels Rasmussen er 57 år, gift og bor pt. i Hellerup. Pressefoto

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Du sparer mere end 68 kr., hvis du lader din elbil tirsdag kl. 01-02-03 i stedet for mandag kl. 17-18-19. Rent praktisk tanker du 200 km for 65 kr. Med andre ord: Efter midnat er det ’noget’ billigere. Opdateret 13.14. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning