Nu kommer Jesper Maack mere til Bornholm

Nu kommer Jesper Maack mere til Bornholm
Jesper Maack står foran en angstprovokerende flytning. Foto: Torben Østergaard Møller
NYHED | ABONNENT | 11. MAR 2023 • 10:30
NYHED | ABONNENT
11. MAR 2023 • 10:30

Chefen for pr- og kommunikation i Molslinjen skal flytte fra Jylland, hvilket er angstprovokerende. Men han lover at komme oftere til Bornholm.

Bornholm kan regne med i fremtiden at se mere til pr- og kommunikationschef i Molslinjen Jesper Maack.

Han fortæller således, at han simpelthen rent fysisk oftere vil være til stede her på rederiets østligste forpost, hvor Bornholmslinjen som bekendt huserer.

At det sker hænger sammen med en proces, som han i øvrigt betegner som en kende angstprovokerende. Sagen er nemlig, at han hele sit liv har boet nær E45, altså den Østjyske Motorvej, som bevæger sig hele vejen gennem Jylland fra nord til syd, og i dag bor han og familien da også i Vejle.

Men det slutter snart.

– I den her uge sætter vi huset til salg, fordi vi skal flytte til Sjælland, siger han.

Flytningen skyldes, at hans hustru, Louise Pettersson, som hidtil har været kulturredaktør på Jyllands-Posten, er blevet ansvarshavende chefredaktør på Sjællandske Medier.

Hvordan har du det med at skulle flytte?

– Ja, det er da lidt angstprovokerende, når man har boet hele sit liv i det jyske nær E45, siger han.

– Det har aldrig været inde i planen at skulle flytte fra Jylland, men man kan sige, at Louise har fået en superspændende opgave med at transformere Sjællandske Medier til at blive en digital forretning, og jeg er selv glad for, at jeg fortsat kan passe mit arbejde hos Molslinjen, selv om vi flytter.

– Vi regner med at lande i Roskilde, for så kan Louise let køre til Ringsted, hvor hun skal arbejde, og jeg kan køre op til Odden og tage færgen til Aarhus, hvis jeg skal på kontoret der, men jeg kan også køre til Helsingør og lige sejle over til Helsingborg, hvor rederiet ForSea, som vi har købt, holder til.

Mere Bornholm

På den måde kommer du lidt mere omkring?

– Ja, og jeg kommer også meget tættere på Bornholm. Jeg kommer jo alt for lidt til Bornholm.

Så vil du fremover komme oftere til Bornholm?

– Ja, det vil jeg. Helt sikkert, det er planen, siger Jesper Maack og fortsætter:

– Jeg har nok haft en følelse at, Vejle-Bornholm er en meget længere rejse end Bornholm-Vejle.

At flytte fra Jylland havde aldrig været en del af familiens planer. Den havde overvejet at flytte en kende mod øst, nemlig til Aarhus, fordi det efterhånden passede godt til, hvor de i alt fem sammenbragte børn befandt sig henne i deres liv i forhold til uddannelse og lignende.

– Men så var der altså en konsulent, som kontaktede Louise og sagde, "vi har et job, som vi gerne vil tale med dig om", siger Jesper Maack.

– Og jeg sagde med det samme til hende, at det måtte være Sjællandske Medier, hvilket det jo altså også viste sig at være. Så nu står vi i den situation, at vi helst skal have flyttet os inden den 1. oktober og bo på Sjælland. Men det er jo bare sådan, det er, og det er bare et sted at bo, og så længe vi er sammen om det, går det nok.