Viking spiller årets første hjemmekamp
Træner Lars Trust håber på revanche, når Viking lørdag møder KFUM 2 i Rønne Idrætshal. Arkivfoto: Jesper Gynther

FOROMTALE | RØNNE
14. JAN 2022 • 09:30
Jesper Gynther
Journalist

Viking spiller årets første hjemmekamp

I morgen, lørdag, spiller Viking Rønne Håndbold mod KFUM 2 i Rønne Idrætshal. Det er årets første hjemmekamp for herreholdet, der spiller i Serie 1.

 

Rønneboerne mødte KFUM's andethold i sæsonens første kamp, hvor det på udebane blev til et nederlag på 32-27. Nu går de efter revanche, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Vi kunne have spillet en noget bedre kamp end tilfældet blev. Om vi havde vundet, ved jeg naturligvis ikke. Det vil vi forsøge at gøre på lørdag, fortæller Vikings træner, Lars Trust.

– Vi stiller med et hold med fart i fødderne. Vi vil forsøge at spille lige så offensivt, som vi plejer og vil forhåbentlig få mere gavn af det, end tilfældet var i den første kamp mod KFUM. På det tidspunkt var det meget offensive forsvar nyt for holdet. Det er det ikke længere, og vi bliver stadig bedre til det, siger Lars Trust, som håber på, at mange tilskuere vil dukke op for at støtte holdet.

– Vi vil gøre os umage for at spille en seværdig kamp og håber på, at bornholmerne igen vil hjælpe med at gøre vores hjemmebane(r) svære at gæste, siger Lars Trust med henvisning til, at Viking Rønne Håndbolds herrehold i løbet af sæsonen indtil videre også har benyttet Aakirkebyhallerne og Bornholms Idræts- & Kulturcenter som hjemmebane, når gæsterne fra den anden side af vandet er kommet på besøg.

Kampen mod KFUM 2 spilles lørdag den 15. januar i Rønne Idrætshal med kampstart klokken 11.30.Flere nyheder