Unge atleter vandt guld

Unge atleter vandt guld
Både Emil og Anne Juul Jensen vandt guld i diskoskast ved de danske mesterskaber for ungdom. Anne Juul Jensen vandt også sølv i kuglestød. Privatfoto
NOTITS | ABONNENT | 12. SEP 2022 • 08:27
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
12. SEP 2022 • 08:27

Det blev til guld i diskoskast for både Anne og Emil Juul Jensen.

 

Anne og Emil Juul Jensen fra Viking Atletik deltog søndag i de danske mesterskaber for ungdom på Hvidovre Stadion, og begge kunne rejse hjem til Bornholm med en guldmedalje om halsen. Anne Juul Jensen sikrede sig desuden en sølvmedalje.

I en mail fortæller Viking Atletik, at Emil Juul Jensen sikrede sig guldet i skarp konkurrence med en dygtig kaster fra Ballerup, og med en stabil serie og et kast på 45,37 meter blev Viking-kasteren dansk mester for drenge 14-15 år.

Anne Juul Jensen konkurrerede først i kuglestød, hvor hun vandt sølv, og uden pause fortsatte hun i favoritdisciplinen diskoskast. Der var hun suveræn og blev dansk mester for piger 16-17 år med næsten 20 meter til nærmeste konkurrent.

Om to uger drager de to unge kastere og flere andre fra Viking Atletik til et af de største stævner i Danmark, Greve Afslutningsstævne, hvor der er tradition for god medaljehøst for vikingerne, fremgår det af mailen.