Ribe/Esbjerg og IFK Ystad spiller træningskamp på Bornholm
IFK Ystad fra svenske Elitserien kommer til Rønne for at spille en træningskamp mod Ribe/Esbjerg tirsdag aften

HÅNDBOLD | BORNHOLM
21. JUL 2021 • 14:03
Kjeld Lundbæk
Journalist

Ribe/Esbjerg og IFK Ystad spiller træningskamp på Bornholm

Selv om det sommer, og solen skinner udenfor, så nærmer tiden sig, hvor håndboldspillerne igen skal i kamp i hallerne over hele landet.

I den kommende uge kan du få en forsmag på, hvad der venter i Håndboldligaen for mænd, når Ribe/Esbjerg kommer i træningslejr på Bornholm.

Søndag er der åben træning i Klemensker-hallen kl. 19, mens det mandag går løs kl. 09 og kl. 15 i Rønne Idrætshal.

Tirsdag aften spilles der en træningskamp i Rønne Idrætshal kl. 17. Her har vestjyderne formået at få IFK Ystad, den ene af de to Ystad-klubber i den bedste svenske håndboldrække, Elitserien, til at tage turen til Bornholm for en dag.

Ud over de nævnte træningspas og træningskampen mod IFK Ystad skal Ribe/Esbjerg-spillerne på et par teambuilding-ture i den bornholmske natur.

Træningslejren på Bornholm er kommet i stand via den tidligere formand i Viking Rønne, Peter Flade, der kender cheftræneren for vestjyderne, Kristian Kristensen, og derfor også har taget del i det praktiske forarbejde.

Blandt Ribe/Esbjerg-spillerne findes den nu 44-årige Søren Rasmussen. Den tidligere landsholdsmålmand er fortsat aktiv i professionel håndbold efter et kvart århundrede som topspiller.Flere nyheder