Ribe/Esbjerg og IFK Ystad spiller træningskamp på Bornholm
IFK Ystad fra svenske Elitserien kommer til Rønne for at spille en træningskamp mod Ribe/Esbjerg tirsdag aften

HÅNDBOLD | BORNHOLM | GRATIS
21. JUL 2021 • 14:03
Kjeld Lundbæk
Journalist

Ribe/Esbjerg og IFK Ystad spiller træningskamp på Bornholm

Selv om det sommer, og solen skinner udenfor, så nærmer tiden sig, hvor håndboldspillerne igen skal i kamp i hallerne over hele landet.

I den kommende uge kan du få en forsmag på, hvad der venter i Håndboldligaen for mænd, når Ribe/Esbjerg kommer i træningslejr på Bornholm.

Søndag er der åben træning i Klemensker-hallen kl. 19, mens det mandag går løs kl. 09 og kl. 15 i Rønne Idrætshal.

Tirsdag aften spilles der en træningskamp i Rønne Idrætshal kl. 17. Her har vestjyderne formået at få IFK Ystad, den ene af de to Ystad-klubber i den bedste svenske håndboldrække, Elitserien, til at tage turen til Bornholm for en dag.

Ud over de nævnte træningspas og træningskampen mod IFK Ystad skal Ribe/Esbjerg-spillerne på et par teambuilding-ture i den bornholmske natur.

Træningslejren på Bornholm er kommet i stand via den tidligere formand i Viking Rønne, Peter Flade, der kender cheftræneren for vestjyderne, Kristian Kristensen, og derfor også har taget del i det praktiske forarbejde.

Blandt Ribe/Esbjerg-spillerne findes den nu 44-årige Søren Rasmussen. Den tidligere landsholdsmålmand er fortsat aktiv i professionel håndbold efter et kvart århundrede som topspiller.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder