Nyt afbud: 'Den har vi hørt før'

Nyt afbud: 'Den har vi hørt før'
NOTITS | 17. MAR 2023 • 11:24
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
17. MAR 2023 • 11:24

Vikings damer har fået aflyst deres anden hjemmekamp i træk, fordi udeholdet har meldt afbud.

Vikings damer i Kvalifikationsrækken skulle have spillet mod Hillerød på søndag klokken 12 i Aakirkeby Hallerne, men den kamp bliver ikke til noget alligevel.

– I dag tikkede der desværre en besked ind om, at Hillerød ikke kan stille hold (den har vi hørt før fra andre udebanehold). Så her har dameholdet fået en skrivebordssejr, fortæller Viking i en pressemeddelelse med henvisning til, at for tre uger siden var det Furesø, der meldte afbud til en kamp i Rønne Idrætshal.

Skrivebordssejren betyder, at de bornholmske damer rykker en smule væk fra nedrykningsstregen.

Kæmper for teoretisk mulighed

Til gengæld ser det ud til, at Vikings herrehold kommer i aktion i denne weekend. Herrerne spiller søndag mod Sirius i Bornholms Idræts- og Kulturcenter med kampstart klokken 11.45.

Viking tabte i sidste weekend snævert til bundholdet Tårnby, hvilket var et alvorligt knæk i forhåbningerne om at rykke op i 3. division.

– Ovenpå et lidt kedeligt nederlag mod Tårnby sidste weekend står vi nu klar til at møde Sirius. En kamp vi skal og forventer at vinde for at fastholde en placering i toppen af rækken. Alt efter hvordan de andre topholds resultater ender, er vi på papiret stadigvæk med i oprykningsspillet, siger træner Michael Mortensen.

– Det kræver dog, at vi selv skal vinde de resterende kampe. Forsvarsmæssigt ved jeg, vi står stærkt og er også dækket godt ind på målmandsposten. Vi går til kampen på søndag med fuldt hold og har derfor gode muligheder for gennem begge halvlege at løbe en del med Sirius. Dette vil være opskriften på en sejr på søndag, forventer træneren.