Ny discgolfklub ser dagens lys

Ny discgolfklub ser dagens lys
I discgolf (som også kaldes frisbeegolf) kombineres de gode og velkendte egenskaber fra frisbees med et mål (en discgolfkurv), som man skal ramme. Her ses en deltager i Bornholm Open, som blev afviklet på discgolfbanen i Rø i 2022. Arkivfoto: Jesper Gynther
NYHED | ABONNENT | 22. JAN 2023 • 05:30
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
22. JAN 2023 • 05:30

Fans af discgolf kan glæde sig over, at det snart bliver muligt at dyrke sporten i en idrætsforening her på øen. Bornholms Disc Golf Klub holder stiftende generalforsamling i februar og får hjemmebane på Nature Parks baner i Rø.

På Bornholm findes en af Europas bedste discgolfbaner, men indtil videre har der ikke været nogen discgolfklub, hvor man har kunnet træne sammen med andre. Det bliver der snart ændret på.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her