Nicolai Olsen laver hattrick for tredje kamp i træk: 'Det er lidt surrealistisk'

Nicolai Olsen laver hattrick for tredje kamp i træk: 'Det er lidt surrealistisk'
Nicolai Olsens første mål blev scoret efter en tilfældighed, hvor Sundby prøvede at skyde bolden væk, men den røg i stedet lige ind i hovedet på NB-angriberen, hvorefter bolden trillede i mål. Foto: Jesper Gynther
KAMPREAKTION | NEXØ | ABONNENT | 13. NOV 2021 • 15:30
Jesper Gynther
Journalist
KAMPREAKTION | NEXØ | ABONNENT
13. NOV 2021 • 15:30

NB Bornholm vandt lørdag eftermiddag 3-0 over Sundby i Københavnsserien. Alle målene blev scoret af Nicolai Olsen, som for tredje kamp i træk lavede hattrick. Dermed overvintrer NB på en placering midt i rækken.

Bornholms bedste fodboldhold, NB Bornholm, har efter en pointmæssig dårlig start på sæsonen virkelig fået vendt skuden op til vinterpausen. I de seneste fire kampe er det blevet til tre sejre, og i dag fortsatte de gode takter i hjemmekampen på Nexø Stadion mod Sundby BK.

Efter en målløs 1. halvleg, scorede NB Bornholm tre mål efter pausen og vandt dermed kampen med 3-0. Alle målene blev scoret af holdets angriber Nicolai Olsen, som også scorede hattrick i de to foregående kampe: Altså ni mål i efterårets tre sidste kampe.

– Jeg har faktisk ikke prøvet før at score hattrick i tre kampe i træk. Det er lidt surrealistisk, og jeg tror ikke rigtig, det er gået op for mig, hvor stort det er. Men jeg tror bare, jeg scorer på chancerne, når de kommer, og så spiller holdet godt, så er det også nemmere, siger Nicolai Olsen til Tidende.dk.

Det er et højt niveau, du har sat for dig selv?

– Jeg sagde inden kampen i dag, at der er nok mange folk, der har forventning til, at at jeg laver hattrick igen i dag, men jeg har levet med presset før, og jeg gør det gerne igen.

Scorede med næsen

Det første mål blev scoret fem minutter efter pausen, og det var et lidt spøjst mål, hvor begrebet "målnæse" skal forstås meget bogstaveligt.

– Jeg står i det lille felt, og så ser jeg, at bolden dumper ned, fortæller Nicolai Olsen.

– Og da jeg så skal til at prikke den ind, så får jeg den bare skudt lige i ansigtet, og så ryger den ind. Det var et grimt mål, men det tæller, siger Nicolai Olsen, som også scorede på et straffespark efter 73 minutter og fire minutter inde i overtiden på et skud fra kanten af feltet.

Nicolai Olsen frembragte selv straffesparket, som han scorede på. Det skete i en situation, hvor en Sundby-spiller blokerede bolden med armen inde i målfeltet. Foto: Jesper Gynther

Han glæder sig samtidig over sejren.

– Det er en god sejr, som giver en masse selvtillid. Vi gjorde, hvad vi skulle på en meget hård bane, men vi sled den hjem og vinder 3-0 på en dag, hvor jeg ikke rigtig synes, vi rammer niveauet. Så det er bare klasse, siger Nicolai Olsen.

Cheftræner Thomas Jørgensen mener ikke, der var tale om et rigtigt hattrick. Foto: Jesper Gynther

Ros fra træneren og anføreren

NB Bornholms cheftræner, Thomas Jørgensen, er også godt tilfreds med sejren og ikke mindst Nicolai Olsens indsats. Han ved dog ikke, om der var tale om et rigtigt hattrick i dagens kamp.

– Det er ikke et rigtigt hattrick, når man får den sparket lige i ansigtet, joker cheftræneren.

Kommer vi også til at se et hattrick fra Nicolai Olsen i hver kamp til foråret?

– Det ved jeg ikke, men han er skarp. Det er godt gået.

Anfører Kacper Stukonis har kun rosende ord tilovers for Nicolai Olsen. Foto: Jesper Gynther

NB Bornholms anfører, Kacper Stukonis, er også fuld af rosende ord, når det kommer til holdets topscorer.

– Han er en super spidsangriber. Tre hattrick i de tre seneste kampe er fantastisk. Vi savnede ham rigtig meget i begyndelsen af sæsonen (da han var skadet, red.), men nu er han klar igen, og jeg håber, at han bliver hos os, for han er en rigtig god spiller.

Overvintrer som midterhold

Med sejren over Sundby i efterårets sidste kamp rykker NB Bornholm op på 7. pladsen i Københavnsserien med 16 point i 12 kampe. NB Bornholms næste kamp spilles den 2. april på hjemmebane mod Dragør. Cheftræner Thomas Jørgensen håber på, at holdet til den tid kan bibeholde den gode spilleform, som holdet er i lige nu.

– Hvis vi har den stamme af spillere, som vi har nu, så kommer vi til at vinde rigtig mange kampe i foråret også. Det er jeg 100 procent sikker på. Det er ikke tilfældigt, det der sker i øjeblikket. Vi har været det bedste hold i alle kampene, vi har spillet på det seneste, og det hold der arbejder og vil det mest, de vinder som regel også, siger han.

Anfører Kacper Stukonis er enig.

– Vi startede meget dårligt i denne sæson, men slutningen var vores, siger han.

– Det er et meget ungt hold, vi har, og det var nyt for os at spille sammen. Men når vi spiller mere og mere i sæsonen, så er vi blevet et hold, og det kan man se nu. Vi dominerer alle kampene og scorer mange mål, og vi vinder igen.

Hvad er ambitionen for jer til foråret?

– Vi vil vinde tre point i hver kamp, men vi må se, hvad der sker. Jeg tror, at hvis vi fortsætter med at arbejde på samme måde på træningsbanen, så giver det resultater.

 


Kampfakta

3-0

NB Bornholm - Sundby BK

Københavnsserien

MÅL:

1-0: Nicolai Olsen (50)

2-0: Nicolai Olsen, straffespark (73)

3-0: Nicolai Olsen (90+4)

GULE KORT:

Nikolaj Madsen, NB Bornholm (45+1)

Johan Peter Visti Becker, Sundby BK (45+1)

DOMMER:

Peter Bech-Jensen