'Vi spiller dem fuldstændig på røv og albuer'

Sejren over Bispebjerg skulle have været et par mål større, mener NB Bornholms cheftræner, Thomas Jørgensen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
FODBOLD | NEXØ | ABONNENT | 16. OKT 2021 • 17:25
Jesper Gynther
Journalist
FODBOLD | NEXØ | ABONNENT
16. OKT 2021 • 17:25

Bornholms bedste fodbold, NB Bornholm, vandt sikkert med 3-0 på hjemmebane over Bispebjerg lørdag eftermiddag. Og sejren skulle endda nok have været endnu større, fortæller en tilfreds NB-træner.

Sæsonen har indtil videre ikke været den bedste for NB Bornholm, der er Bornholms eneste rejsende herreseniorhold. Fire point i syv kampe var det blevet til i Københavnsserien, inden nexøboerne lørdag eftermiddag skulle møde Bispebjerg BK på Nexø Stadion.

Her viste NB Bornholm til gengæld overbevisende spil og vandt sikkert med 3-0 efter at have ført 1-0 ved pausen.

Det var ellers meget lige i de første 30 minutter, hvor NB Bornholm godt nok havde overtaget og det meste af spillet foregik på NB's præmisser, men hjemmeholdet fik ikke skabt noget, for modstanderne stod taktisk fint. Efter en halv time begynder chancerne så småt at komme, og NB får noget mere plads.

– Banen er tung for dem, og vi får nogle store chancer og scorer til 1-0. Den ser i hvert ud til at være inde over stregen, og det bliver den også dømt som, fortæller NB Bornholms cheftræner, Thomas Jørgensen, der er mest tilfreds med holdets indsats efter pausen.

– Vi spiller dem fuldstændig på røv og albuer 30 sekunder inde i 2. halvleg, hvor vi desværre får headet over mål. Og generelt får vi trykket Bispebjerg ned i 2. halvleg, og vi får scoret to mål mere, og vi skulle nok have scoret et par ekstra mål udover det, siger NB-træneren, som også mener, at det blev endnu sværere for Bispebjerg, da udeholdet fik to gule kort efter pausen.

Skal møde topholdet

Med sejren har NB Bornholm nu syv point efter otte kampe og kravler akkurat væk fra en af de to nedrykningspladser. Holdet ligger således nu på 11. pladsen i Københavnsserien.

Thomas Jørgensen er da også klar over, at det var vigtigt at få en sejr i hus.

– Jeg synes egentlig, at indsatsen var fin også i sidste weekend, hvor vi fik uafgjort i Kastrup, og det byggede vi videre på i dag.

Thomas Jørgensen, NB Bornholms cheftræner

– Sejren gør, at vi får en følelse af, at det vi gør til træning, er det rigtige, og at vi er på rette vej. Det gælder både mig og spillerne, siger han.

På næste lørdag møder NB Bornholm rækkens tophold, BK Skjold, der har vundet 22 point i de første otte kampe. Det er en modstander, som NB-træneren har stor respekt for.

– Det bliver en hård en, men også en fin test for os at prøve, for vi har spillet rigtig godt i perioder af sæsonen, men bare ikke fået de point, vi skulle, siger han.

Derudover venter tre andre kampe, inden der er vinterpause.

– De andre hold i rækken kan alle slå hinanden indbyrdes, så jeg håber på to-tre sejre i de sidste fire kampe i efteråret, lyder det forventningsfuldt fra Thomas Jørgensen.