Magnus Cort er udtaget til VM

Magnus Cort er udtaget til VM
Cort har på det seneste vist storform i vueltaen med to etapesejre, og den gode form skal han nu forsøge at tage med, når han i september skal køre om VM-medaljer. Arkivfoto: Jacop Jepsen
CYKELSPORT | FLANDERN | 31. AUG 2021 • 12:09
Jesper Gynther
Journalist
CYKELSPORT | FLANDERN
31. AUG 2021 • 12:09

Nu er der sat navne på de første fem herreryttere til VM i landevejscykling, og bornholmske Magnus Cort (EF Education – Nippo) er en af dem, der er forhåndsudtaget.

Det oplyser Danmarks Cykle Union i en pressemeddelelse.

VM køres den 18.-26. september i Flandern, Belgien, og udover Magnus Cort er Kasper Asgreen (Deceuninck - Quick Step), Mikkel Frølich Honoré (Deceuninck - Quick Step), Michael Valgren Hundahl (EF Education – Nippo) og Mads Pedersen (Trek – Segafredo) forhåndsudtaget.

– Jeg har nu udtaget de første fem ryttere til det danske VM-hold. Niveauet er voldsomt, og alle fem er potentielle finalekandidater i VM-løbet i Flandern. Ambitionen er at udnytte et bredt slagkraftigt hold i en offensiv kørsel, hvor rytterne er dedikerede til at få holdet til at vinde. Samarbejde defineret gennem skarpe indbyrdes aftaler bliver nøglen til succes i Flandern, fortæller landstræner Anders Lund i pressemeddelelsen.