Håndboldkamp i Allinge: 'Vi er alle topmotiverede'

Håndboldkamp i Allinge: 'Vi er alle topmotiverede'
Katrine Enni og co. skal søndag møde KFUM i Bornholms Idræts- og Kulturcenter. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | 18. NOV 2022 • 09:42
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
18. NOV 2022 • 09:42

På søndag skal det danske kvindelandshold i håndbold forhåbentlig spille EM-finale, og også her på Bornholm vil der være mulighed for at se damespillere i aktion.

Vikings damehold i Kvalifikationsrækken skal nemlig spille mod KFUM i Bornholms Idræts- og Kulturcenter i Allinge klokken 12.

– Søndagens kamp mod KFUM bliver helt sikkert en svær kamp, men med to sejre i træk er vi alle topmotiverede for at give midterholdet kamp til stregen, fortæller træner Tonni Mogensen, som på det seneste har set sit mandskab vinde over Hillerød og Ajax.

– Vi har en en bænk med massere af spillere, som kan supplere hinanden flere steder på banen, hvilket er en af vores forcer i kampene. Så med god opbakning fra tilskuerne ser vi frem til kampen og forhåbentlig ender med yderligere to vigtige point på kontoen, siger han.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning