Frustration efter uafgjort i lokalbrag: 'Det er jo helt til grin'

Nicolai Olsen udlignede for NB Bornholm i det 91. minut. Video: Jesper Gynther
NYHED | NEXØ STADION | ABONNENT | 24. AUG 2022 • 20:31
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | NEXØ STADION | ABONNENT
24. AUG 2022 • 20:31

NB Bornholm og Hasle spillede onsdag aften 1-1 i Københavnsserien i en kamp, hvor begge mål blev scoret på straffespark. Hjemmeholdets træner var ikke imponeret over dommerkendelserne.

For første gang i sæsonen skulle de to bornholmske hold i Københavnsserien spille mod hinanden. Kampen blev spillet på et proppet Nexø Stadion, hvor der både var tilskuere, som heppede på hjemmeholdet og udeholdet.

NB Bornholm dominerede spillet hele kampen igennem, men det var alligevel Hasle, som kom foran efter 65 minutters spil, da anfører André Kahlenberg scorede på et straffespark. Hasle forsvarede føringen heroisk, men i det 91. minut fik Nicolai Olsen udlignet på et straffespark til slutresultatet 1-1.

– Vores indsats den er sgu fin. Vi spiller godt. Der er jo kun ét hold på banen, der overhovedet vil spille fodbold, men det er fair nok. Jeg synes, at Hasle går fint til den, siger NB Bornholms cheftræner, Thomas Jørgensen, som ikke var tilfreds med kampens dommere, som annullerede et NB-mål for offside og dømte straffespark til Hasle, som efter Thomas Jørgensens opfattelse ikke foregik i feltet.

– Hvem der har fundet på, at vi skal have sådan nogle dommere herover, det ved jeg simpelthen ikke. Det er jo en skændsel og fuldstændigt katastrofalt. Det er jo helt til grin, mand, at vi skal løbe rundt med sådan noget.

Niveauet var for dårligt?

– Ja, pivhamrende ringe.

Var det det, der gjorde, at I ikke vandt kampen?

– Nej, nej, vi skal jo score på vores chancer. Vi rammer træværket to gange, så det er det ikke, siger Thomas Jørgensen, som dog mener, at NB vandt et point i dagens opgør og ikke tabte to, da det udlignende mål blev sat ind så sent i kampen.

– Vi vinder et point, for vi er bagud med 1-0, da vi rammer 90. minut. Fodbold er, som fodbold er. Det er charmerende. Men jeg synes ikke, at det var specielt charmerende i dag.

I er startet med to uafgjorte kampe. Er det tilfredsstillende?

– Vi skulle have haft seks point, så det er jeg ikke tilfreds med. Men vi var det bedste hold i begge kampe, og vi bliver totalt ramt af skader, og knægtene spiller, som de skal. Så det er fint nok.

Tilfredshed hos Hasle

Der var større glæde over kampens resultat i Hasle-lejren.

– Jeg er glad for at få point i hvert fald. Det kunne godt være blevet anderledes, siger André Kahlenberg.

– Selvfølgelig er det ærgerligt igen, når vi har en føring så sent i kampen ligesom i lørdags (mod Union, red.), at vi ikke er bedre til at holde den, men et point tror jeg, vi er tilfreds med.

Hvordan var det at spille et lokalopgør i Københavnsserien?

– Det var fint. Det er sjovt. Det er kampe ligesom alle andre, men det er jo sjovt, når der er lidt flere tilskuere på lægterne, og der er lidt mere gang i den fra begge lejre, så det er selvfølgelig sjovt at prøve det igen, og det er godt for bornholmsk fodbold.

Nu har der været to kampe, hvor I har skullet forsvare rigtig meget. Tror du også, at der kommer nogle, hvor I har spillet?

– Vi skal nok lige bruge de første kampe på at finde tempoet og hive os selv op i tempo også, og så er jeg sikker på, at vi nok også skal få noget bedre offensivt fodbold fra vores side at se. For vi kan godt.