Efter ballade: Forsoningsmøde endte godt

Efter et år med boykot af bestyrelsesmøder og voldsomme uoverensstemmelser mødtes de seks lokalunioner onsdag til et forsoningsmøde, hvor DBU-formand Jesper Møller var mægler.
Lokalunionernes interesseorganisation, DBU Bredde, har været handlingslammet og ubeslutningsdygtig det seneste års tid, fordi DBU Bornholm, København og Lolland-Falster ikke har deltaget i bestyrelsesmøderne.
Ifølge Ekstra Bladet har de tre små lokalunioner nemlig følt sig trynet af de tre store lokalunioner: DBU Jylland, Fyn og Sjælland.
– Når tre lokalunioner ikke har deltaget i bestyrelsesmøderne, er det fordi vi føler os fuldstændig kørt over af de tre øvrige lokalunioner, har DBU Bornholms formand Lars Albæk tidligere fortalt til Ekstra Bladet.
Onsdag mødtes de seks formænd i lokalunionerne i Aalborg til et møde med DBU-formand Jesper Møller som mægler, og det gik godt, fortæller DBU Bornholm på sin hjemmeside.
– Alle har erklæret sig enige i, at lokalunionerne er klar til fremadrettet at samarbejde i DBU Bredde om fortsat at drive og udvikle breddefodbolden til gavn for klubber og fodboldspillere i Danmark, skriver DBU Bornholm.
Konkret er det aftalt, at der nedsættes et samarbejdsforum med deltagelse fra alle lokalunioner, der drøfter optimering af de fremtidige samarbejdsformer og relaterede spørgsmål. I mellemtiden vil alle lokalunionsformænd igen deltage i DBU Breddes bestyrelse for at tage de fornødne beslutninger for at drive breddefodbolden. Endelig har den fremtidige økonomi også været drøftet.
Til TV 2 Bornholm fortæller DBU Bornholms formand, at det er med lettelse og stolthed, at han er kommet hjem fra mødet.
– Nu skal man ikke sælge skindet, før man har skudt bjørnen, men jeg er mere positiv og mere optimistisk end inden vi tog derop, og nu venter jeg så bare i spænding på, at vi hver især hver lokalunion bekræfter, at vi har en aftale, fortæller han til tv-stationen.
NYT JOB
MEST LÆSTE
Totalrenovering på plads
Lad læretid tælle som fuldtidsarbejde

Te betronijns
Når man får noget ‘te betronijn(s)’, så får man det på kredit. I Bornholmsk Ordbog illustreres udtrykket blandt andet med følgende citat: ‘Hajn ræstar ju ejnhillu alt, så vi torr væl foie lâ’jn få mera te betronijngs’.
OM BORNHOLMS TIDENDE
LÆS AVISEN DIGITALT
Læs avisen på din computer
Download app til Apple
Download app til Android
Ansvarshavende chefredaktør: Kristoffer Gravgaard.
Bornholms Tidende, Nørregade 11-19, 3700 Rønne.
Hovednummer: 56903000. Redaktion: 56903081. CVR nr: 35244115
© Bornholms Tidende Tekst, grafik, billeder, video, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Bornholms Tidende forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indhold med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11b og DSM-direktivets artikel 4".
Generelle handelsbetingelser | Cookie- og Privatlivspolitik | Cookiedeklaration