'Det er med blødende hjerte, vi siger farvel til Sportmaster'

'Det er med blødende hjerte, vi siger farvel til Sportmaster'
Etape Bornholm 2024 løber af stablen fra den 22.- 24. juli. Foto: Mikael Vang
NYHED | 18. APR 2024 • 05:30
NYHED
18. APR 2024 • 05:30

Etapen udskifter sin mangeårige samarbejdspartner Sportsmaster i Rønne med københavnske Kaiser Sport & Ortopædi.

Etape Bornholm indgår nyt samarbejde med sportsvirksomheden Kaiser Sport & Ortopædi (KSO), der fremover skal stå for salget af løbeudstyr i etapedagene.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– At sikre, at vores gæster kan leve en aktiv livsstil uden at risikere skader, er indgroet i KSOs DNA. Derfor er vi meget begejstrede for samarbejdet med Etape Bornholm, hvor vi får mulighed for at møde løbere, vandrere og aktive mennesker i deres rette element, udtaler driftschef Christian Jensen.

Med det nye samarbejde skifter Etape Bornholm dermed også fra den lokale samarbejdspartner Sportsmaster Rønne. I mange år har den lokale filial stået bag den tilknyttede pop-up butik til det store sportsevent, hvor løbere og tilskuere kunne shoppe løbeudstyr både ved etapens start- og målområder samt ved den messe, der afvikles forud for etape-ugen.

Formanden for Viking Atletik og Etape Bornholm, Claus Clausen, uddyber til Tidende, at beslutningen er truffet helt udramatisk og som et resultat af en fælles drøftelse mellem Sportsmaster, etapen og hovedsponsoren New Balance.

– Det er med blødende hjerte, vi siger farvel til Sportmaster, men der har været nogle logistiske udfordringer i forhold til leverancer af varer og løbesko, så vi har også måttet rette os efter, hvad New Balance som hovedsponsor har ønsket. Men alt er sket i fuld fordragelighed, understreger Claus Clausen.

Specialiseret sportsudstyr

Kaiser Sport & Ortopædi blev grundlagt i Brønshøj i 1999 og spænder i dag over otte fillialer.

Her sælges specialiseret sportudstyr i form af blandt andet løbesko og ortopædiske indlæg, ligesom man også driver klinik med sundhedsfaglige eksperter i tilknytningen til sine butikker.

Og det glæder da også Claus Clausen, at det nu er den ekspertise, som etapens pop-up butik får gavn af.

– KSO deler vores passion for løb og bevægelse. Med deres ekspertise er vi sikre på, at de vil tilføre etapen en ekstra dynamik til gavn for både løbere og tilskuere, siger han.

Hos KSO glædes man også over det nye samarbejde på Bornholm, hvor man også nærer en drøm om på sigt at udvide til.

– Vores hjerter banker et ekstra slag for Bornholm, og mange af vores medarbejdere har fantastiske minder fra etapen. For mig personligt er det en lille drøm, at KSO nu er officiel samarbejdspartner med Etapen Bornholm, siger Christian Jensen, der er driftschef i Kaiser Sport & Ortopædi.