Der dukker stadig nye heste op på travbanen

Der dukker stadig nye heste op på travbanen
NOTITS | ABONNENT | 11. SEP 2023 • 19:00
Kjeld Lundbæk
Journalist
NOTITS | ABONNENT
11. SEP 2023 • 19:00

Selv om der kun er seks løbsdage tilbage på 2023-programmet, dukker der til stadighed nye heste op i løbene på Bornholms Brand Park. 3 års-hestene skal traditionen tro træde deres første skridt i prøveløb på ovalen i Almindingen, men der købes også nye løbsklare heste til øen af de bornholmske hesteejere.

Onsdag aften afvikles den næstsidste omgang aftentrav med to debutanter på banen allerede i 1. løb – Lise Henriksen-opdrættede Beluga Onion, der vender hjem efter et kort ophold på Sjælland hos sønnen Ulrik Christoffersen, og svenskejede Luna K, der sendes på banen med Frank Mikkelsen i sulkyen. 5-årige Beluga Onion, der er helbror til Jetset Onion, galopperede i sit hidtil eneste løb på Lunden, ligesom 5-årige Luna K har den første sejr til gode efter syv starter på baner i Sverige.

I 2. løb gør Ismael F Boko sin blot tredje start for ægteparret Diana og John Gommans, og det er en hest, der skal tages ganske alvorligt, efter at den i Bornholms Tidendes Stjerneløb kun måtte se sig slået af Diamondwind.

I 3. løb sidder John Gommans også i vognen bag den Lars-Erik Kaas-trænede debutant Huila. Den 4-årige hoppe har hidtil haft træningskvarter hos René Jonassen på Lunden, men er kun noteret for én sejr i 18 starter. Den daterer sig tilbage til 2022.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.