Den flotte sejrsstime sluttede for Christiansen og Bøje
Semifinalen blev endestationen for Christiansen og Bøje. Arkivfoto: Ole Mik

NYHED | INDONESIEN
27. NOV 2021 • 09:30
Af: Ritzau/Jesper Gynther

Den flotte sejrsstime sluttede for Christiansen og Bøje

Mixeddoublen med Mathias Christiansen og Alexandra Bøje tabte lørdag morgen dansk tid semifinalen ved Super 1000-turneringen Indonesia Open til japanerne Watanabe og Higashino, der er nummer fire på verdensranglisten.

Japanerne, der i år har vundet All England, Denmark Open og French Open, vandt kampen med de overbevisende cifre 21-16 og 21-12, men rent spillemæssigt var kampen mere lige.  

Danskerne var foran 13-10 efter en frisk og optimistisk indledning, inden især doublestjernen Watanabe fandt en stærk rytme med mange afgørende slag.

Japanerne vandt syv bolde i træk og siden første sæt med 21-16.

Christiansen/Bøje fik justeret på tingene i pausen og var i andet sæt foran 6-4, inden deres stærke modstandere, der er forsvarende All England-mestre, igen viste klassen.

Efter en god dansk periode midt i sættet vandt japanerne otte af ni bolde og udnyttede deres første matchbold. 21-12 sluttede det i andet sæt.

Er klar til sæsonfinalerne

Det bornholmsk-jyske par kan være godt tilfreds med indsatsen i turneringen, hvor tre indonesiske par blev slået på vejen mod semifinalen, herunder en flot sejr over verdens nummer fem, Praveen Jordan og Melati Daeva Oktavianti i to sæt i anden runde. Danskerne er selv nummer 15 på verdensranglisten og useedet i turneringen.

Indonesia Open rangeres som en Super 1000-turnering. Den er dermed blandt de fire største turneringer på kalenderen sammen med All England Open, China Open og Denmark Open. Indonesia Open har en samlet præmiepulje på 850.000 dollar, som svarer til 5,6 millioner danske kroner.

I december afholdes sæsonens sidste turnering også i Indonesien. Her spilles der sæsonfinaler, hvor Christiansen og Bøje ligeledes er med.Flere nyheder