20.000 kroner til Bornholms mest seriøse bordtennisspiller

20.000 kroner til Bornholms mest seriøse bordtennisspiller
14-årige Marie Deckert er en af de bedste spillere i sin årgang i Danmark. Til daglig spiller hun i drengeligaen for Greve og træner i Hasle IF. Privatfoto
NOTITS | ABONNENT | 30. MAR 2023 • 17:46
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
30. MAR 2023 • 17:46

Hasle IF og Bornholms Bordtennisklubber har doneret 20.000 kroner til 14-årige Marie Deckert, som drømmer om at komme på ungdomslandsholdet.

Til træningen onsdag aften i Hasle IF blev Marie Deckert overrasket, da hun fik overrakt to gavechecks på hver 10.000 kroner. Både klubben og Bornholms Bordtennisklubber (BBTK) mente nemlig, at der er grund til at støtte det unge talent.

– Det har vi gjort, fordi hun er i særklasse den, der er mest seriøs på Bornholm, fortæller Kenny Jensen, der er formand for både Hasle IF og BBTK og de seneste mange år også har været træner for Marie Deckert.

Den 14-årige pige har også stor opbakning fra sine forældre, som de seneste tre-fire år har rejst med hende rundt til forskellige stævner og træningslejre i både Danmark og udlandet. Til påske skal hun til et stævne i Flensborg sammen med nogle holdkammerater fra Greve, som hun spiller på hold sammen med i drengeligaen, og til sommer skal hun på to ugers træningslejr i Aalborg og en uges træningslejr til Stockholm.

– Hendes mål er at blive så god som muligt, simpelthen, og vi vil gerne vise, at vi bakker hende op, siger Kenny Jensen.

Hovedpersonen selv er meget beæret over støtten, og hun lægger ikke skjul på, at hun er meget ambitiøs med sin bordtennis.

– Mine planer er vel bare at fortsætte med at ligge i toppen af Danmark i min aldersklasse. Og så er der jo en lille drøm om ungdomslandsholdet, siger hun.