Tre storbyer du skal opleve i din efterårsferie

SPONSERET AF REJSEPRISER.DK

Tre storbyer du skal opleve i din efterårsferie

ANNONCE fra rejsepriser.dk

I snart et og et halvt år har det ikke været muligt at tage ud og rejse. Det har været på grund af den verdensomspændende coronavirus, og de resulterende restriktioner, som mange lande har lavet. Der er heldigvis kommet en vaccine, og det betyder at flere og flere lande har åbnet op for Rejser både ind og ud af landet. Hvis du også er en af dem, der har tørstet efter at skulle ud at rejse igen, så er det perfekte tidspunkt at komme ud og rejse igen i efterårsferien. Men inden du booker en rejse til et af de steder, som du kender og har været mange gange, så kunne det være, at du skulle læse med her. Vi har nemlig samlet tre gode bud på storbyer, som du sikkert ikke har været i, men som du helt klart burde opleve. 

Stockholm
Den svenske hovedstad har længe været lidt overset. Det er der nok forskellige grunde til. Men en af grundene er, at der er rigtig mange, der tror, at de lige så godt kan tage til København, da det alligevel minder så meget om Danmark. Det er dog ikke rigtig. Stockholm har nemlig en masse at byde på, som du ikke ville kunne finde i Danmark. For det første så vil alle, der har været der, sige, at det er en utrolig smuk by med en masse smukke gamle bygninger. Derudover så er den også bygget ud til vandet, og du vil derfor kunne finde en masse hyggelige kanaler. Til sidste så er Sverige kendt for sine kanelsnegle, og der er ikke noget bedre tidspunkt at spise kanelsnegle end om efteråret, når vejret begynder at blive lidt koldt.

Madrid
Der er rigtig mange danskere, der tager til Spanien hvert år. Men ofte så går turen enten til sydspanien, hvor man kan ligge på stranden hele dagen eller også går turen til Barcelona. Der er ikke særlig mange, der tager til Madrid. Og det er en skam, da Madrid er en super skøn by med masser af dejlige parker, hvor man kan tage en pause og en masse smuk arkitektur. Så selvom du har været i Spanien mange gang, så er Madrid stadig et besøg værd. 

Warszawa
Den Polske hovedstad er endnu en af disse storbyer, som er en smule overset. Selvom at flere østeuropæiske byer som Budapest og Prag er blevet rigtig populære at tage til de seneste par år. Så har Warszawa ikke nydt helt samme popularitet. Det er en skam, da det er en utrolig skøn by, der efter bombningerne under anden verdenskrig, gennemgik en modernisering, så der er masser af grønne arealer, man kan få en pause i.Flere nyheder