Tre gode grunde til at tage til Bornholm

TRAVELMORE.DK • GRATIS

Tre gode grunde til at tage til Bornholm

ANNONCE: Danmark er et dejligt land. Mange vælger dog at drage sydpå, når de skal på ferie. Dette er ofte en skam, for det danske sommervejr er kun blevet bedre de sidste mange år, og derfor er der endnu mere grund til at bruge ferien i Danmark. Et af de steder, som altid vil være en populær feriedestination i Danmark er Bornholm. Solskinsøen er for mange det bedste sted at bruge nogle uger i Danmark, da der er så meget at opleve og så fin en kultur på øen. Der er mange seværdigheder Bornholm, som gør at tiden flyver hurtigt på den smukke ø. Hvis man dog er en af dem som ikke ved, hvorfor man skal tage til Bornholm, kan man læse med nedenfor hvor artiklen vil nævne tre gode grunde til at tage til Bornholm.

Smuk natur og dansk historie 

Bornholm besidder natur, som man kan se få steder i Danmark. Der er mange kyststrækninger rundt på øen, som besidder små klippeskrænter, som ser fantastiske ud i sommersolen. Derudover er turen inde midt i øen også en oplevelse, da de bakkede veje og mange marker gør turen smuk og bemærkelsesværdig. Når man kører rundt i byen vil man opleve en smuk arkitektur og små huse, som ikke findes andre steder i Danmark.

Derudover er Bornholm fuld af dansk historie. Hammershus er blandt fuld af gammel dansk tradition og historier om den danske kongeslægt. Det er muligt at få guidede tours rundt i nogle af byerne og høre fra lokale bornholmere omkring 2. Verdenskrig og tyskerne indtog af bornholm.

Aktiviteter for hele familien 

En af de ting, som gør Bornholm til en god feriedestination er at der er aktiviteter for enhver. Uanset om du er lille eller stor, vil man kunne opleve noget, som gør ferien speciel. En af de ting som hele familien kan opleve sammen er Opalsøen. Opalsøen er en smuk og let hike omkring en stor sø, hvor man også har mulighed for at prøve en svævebane, som tager en over søen og ned i det smukke vand.

Maden er udsøgt 

Bornholm er kendt for dens gode fisk, og det er god grund til. Øen er fuld af frisk fisk og andre gode råvarer, som gør den kulinariske verden på Bornholm til et godt sted at udforske. Man kan blandt andet ikke tage til Bornholm uden at smage Sol over Gudhjem eller en friskrøget sild fra en af de mange røgerier på øen.

MEST LÆSTE

24. JAN 2021 • 19:00NAVNE • GRATIS
Dødsfald
23. JAN 2021 • 06:00 • GRATIS
Jazzklub ønsker hjælp til koncerter
24. JAN 2021 • 09:40 • GRATIS
Tyveri fra bil ved Gartnervangen
23. JAN 2021 • 08:14 • GRATIS
35-årig sigtet for at køre påvirket
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.