Top 3 spaophold i Sverige

SPONSERET AF BEDSTEOPHOLD.DK

Top 3 spaophold i Sverige

ANNONCE fra bedsteophold.dk

Vi har vidst alle brug for at trække stikket i ny og næ og tage et pusterum fra hverdagens udfordringer. Hvis du tager på et spaophold i Sverige, kommer du på afstand af hverdagen og kan vende tilbage med fornyet energi og overskud. Udvalget af spaophold i Sverige er stort, og der er noget for enhver smag. Med så mange muligheder kan det være svært at finde det bedste ophold. En hjemmeside som Bedsteophold.dk kan guide dig i den rigtige retning, når du skal finde det spaophold, der harmonerer med dine ønsker og behov. I denne artikel får du en liste over tre spaophold i Sverige, der er helt i top.

Ystad Saltsjöbad
Blot fem minutter fra Ystad centrum finder du et charmerende badehotel med et spaophold udover det sædvanlige. Ystad Saltsjöbad, som har eksisteret i over 100 år, er ikke uden grund populært blandt danskerne, der gerne rejser til Sverige for at opleve det eksklusive spaområde. Du kan nyde hotellets lækre indendørs pool, jacuzzi, isbad, varme udendørs kilder, sauna eller den asiatisk inspirerede lavvandespool foran åben ild. Hotellet ligger helt ned til stranden, hvor du på gode dage kan se Bornholm. Derudover har Ystad Saltsjöbad lækre og luksuriøse værelser til overnatning, hvis du har lyst til et længere spaophold. 

Grand Hotel Saltsjöbaden
Ikke langt fra Stockholm og lige ned til den svenske skærgård har der siden 1893 ligget et helt unikt hotel ved siden af Baggensfjorden. Grand Hotel Saltsjöbaden byder på selvforkælelse i fantastiske rammer. Besøg det store pool- og spaområde, hvor der også er sauna, jacuzzi og fitnessrum. Du kan vælge mellem en lang række skønheds- og wellnessbehandlinger, hvor dit velvære er i fokus. Overnatter du på et af hotellets elegante og rummelige værelser, kan du glæde dig til at vågne op til havudsigt. 


Hotel Skansen
Hotel Skansen i Båstad bliver ikke uden grund anset for at være et af de bedste spahoteller i Sverige. Blot et par timers kørsel fra København finder du hotellet, der har et stort spaområde i flere etager med en rooftop spa øverst. Her kan du kan slappe af i jacuzzien, mens du nyder havudsigten. Nederst finder du blandt andet en finsk sauna, en kløverformet indendørs pool samt et dejligt varmt japansk bad. Begiver du dig udendørs, kan du fra badehuset gå direkte i havet eller besøge relax-afdelingen, hvor der både er ildsted og et panoramavindue samt servering af drinks og snacks.Flere nyheder