Tid til nyt køkken? Lån et ombygningslån med Basisbank

BASISBANK.DK

Tid til nyt køkken? Lån et ombygningslån med Basisbank

ANNONCE:

Er du en af dem, der synes de har brugt for mange timer i hjemmet under COVID-19 epidimien, så kan du måske også nikke genkendende til følelsen af, at du er umådeligt træt af at se på de gamle, slidte køkkenskabe og de ujævne køkkenplader, som mest af alt bare trænger til en kærlig hånd? Det kan være, at du allerede har kastet dig ud i diverse nybygger drømme, at du har fået blod på tanden med hensyn til selv at renovere, eller at du bare går og drømmer om at give håndværkere frit slag med dit gamle køkken? I hvert tilfælde er det ikke en gratis affære at lave nyt køkken, og netop derfor har du mulighed for at tage et lån til et nyt køkken med Basisbank. 

Opfyld dine boligdrømme med Basisbank

Med et lån hos Basisbank er det muligt for dig at opfylde de boligdrømme, du nu måtte have, efter at have brugt alt for mange timer på at irritere dig over de ting, du gerne vil have lavet om derhjemme. Du kan nemlig låne alle beløb mellem 30.000 og 500.000 kr, som i mange tilfælde kan få dig rigtigt langt, når vi snakker lækre kvalitetskøkkener. Du har på hjemmesiden mulighed for at prøve at beregne dit ombygningslån, og også få et uforpligtende tilbud i dag, samt svar på din ansøgning med det samme. Dernæst vil pengene udbetales til din NemKonto inden for få timer - nemt, ikke? 

Der er flere fordele ved et ombygningslån hos Basisbank, og en af disse er blandt andet, at du selv kan bestemme løbetiden på lånet, så det passer til dit månedlige budget. Du skal derudover ikke stille sikkerhed for ombygningslånet, og der er ultrakort behandlingstid på din ansøgning, da det for Basisbank er muligt at indhente langt de fleste af dine oplysninger elektronisk. 

Suveræne anmeldelser

Basisbank har hjulpet mere end 6000 kunder med at opnå deres boligdrømme igennem lån til forbedringer af deres boliger. Dette ses også på deres anmeldelser på Trustpilot, hvor de scorer mange stjerner fra deres mere end 1400 anmeldelser. Dette skyldes højst sandsynligt den hurtige og nemme ansøgningsprocess samt at Basisbank ikke stiller krav om sikkerhed for ombygningslånet af deres kunder. Såfremt dette lyder som en løsning for dig, eller du er interesseret i at høre mere omkring mulighederne for et ombygningslån hos Basisbank, så kan du altid ringe til bankafdelingen på tlf. 7022 0929 eller skrive til dem på kontakt@basisbank.dkFlere nyheder