Thailand – off the beaten path

Thailand – off the beaten path
SPONSORERET AF WWW.JYSK-REJSEBUREAU.DK |

ANNONCE fra www.jysk-rejsebureau.dk

Når den danske vinter nærmer sig med kulde, blæst og regn, flokkes turisterne ofte til Thailands bountystrande, men er du ikke til resorts og solbadning ved poolen, så bugner Thailand af autentiske oplevelser og eventyr for backpackere såvel som børnefamilier. Her i artiklen guider vi til det helt ægte Thailand.

Mere end bare sol og stand
Har du nogensinde sovet i telt på en ubeboet ø, trekket gennem tæt jungle, kørt din egen tuktuk, sovet i trætoppene eller sejlet ned af den legendariske River Kwai? Hvis ikke har du et helt fantastisk rejseeventyr i Thailand til gode. Rejseforslagene til det ægte Thailand står i kø, og du må endelig ikke gå glip af:

●        Eventyr i junglen

●        Verdens (måske) bedste streetfood

●        Uberørte øer

●        Mødet med thaierne

Herunder kommer vi nærmere ind på, hvad Thailand har at tilbyde.

Eventyr i junglen
Den frodige jungle i Thailand kan opleves både som familie, som backpacker og helt off the beaten path.

Et af de bedste steder at tage på trek i Thailand er i området omkring Umphang Wildlife Sanctuary. Det er en unik oplevelse at rafte forbi lodrette klippevægge, vandfald, vilde orkideer og kæmpe teaktræer. Måske får du et glimt af gibbonaber, slanger og varaner, der lever i den tætte bevoksning. Selve trekket gennem junglen fører dig til det 400 meter høje vandfald; Tee Loi Su, der er Sydøstasiens højeste.

Søger man det store eventyr, så kan man følge de lokale rangers ud i tæt jungle i Sai Yok Nationalpark.

Verdens (måske) bedste streetfood
Saml smagsprøver sammen hos de mange boder med streetfood og smag på det ægte thaikøkken. Både den thailandske krabbeomelet, Khao Soi og Sai krok Isan er på CNNs liste over de 50 bedste streetfoods i Asien.

Uberørte øer
Bliv sejlet ud til en helt ubeboet ø, slå dit telt op, nyd omgivelserne og solnedgangen, inden du tilbringer en nat langt fra civilisationens trængsel og larm. Eller tilbring tid med familien i en lækker villa på den stort set ukendte tropeø Koh Jum. Uanset, så må du ikke gå glip af helt fantastiske dykkermuligheder i Thailands øhav, hvis du er til eventyr under havets overflade.

Mødet med thaierne
Thailand har en rig og spændende historie, som går tusindvis af år tilbage. Du kender helt sikkert allerede til de helt fantastiske templer, men har du boet hos en lokal familie? Her kan du komme helt ind under huden på Thailands rige kultur og få en oplevelse, du aldrig glemmer.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?