Tag en uddannelse som proceskonsulent
SPONSERET AF PROCESKONSULENT.GOPROCES.DK • GRATIS

Tag en uddannelse som proceskonsulent

ANNONCE

Vil du gerne skabe større værdi for din organisation? Og vil du gerne få nye redskaber til at sikre, at arbejdsprocesser kører bedre, og skaber større værdi? Så skal du overveje, om en videreuddannelse som proceskonsulent er noget for dig.

Hvis du sidder på lederniveau i en offentlig eller privat stilling, og overvejer hvilken retning din videreuddannelse skal have, så kan uddannelsen til proceskonsulent meget vel være noget for dig.

Din rolle som proceskonsulent

Proceskonsulenten skaber værdi for sin organisation ved at holde et skarpt fokus på de overordnede fælles mål og værdier, samtidig med at være den faciliterende kraft der gør det nemt for deltagerne at skabe resultater gennem aktiv deltagelse og samarbejde.

Det er således proceskonsulentens rolle at sikre deltagernes fokus og motivation, således at projektet kommer bedre i mål, end det ellers ville have gjort.

Når man har med mennesker i en organisation at gøre, så vil der være forskellige ting der motiverer og driver processen - det kan fx være forudindtagende standpunkter eller specielle interesser hos de individer der er involverede.

Proceskonsulenten sikrer, at det er organisationens mål der er i fokus.

Hvad kan man bruge uddannelsen til?

Der ligger en stor alsidighed i udfoldelsesmulighederne som proceskonsulent, fordi de tilegnede kompetencer er så vidt og bredt anvendelige – og værdiskabende for enhver organisation.

proceskonsulentuddannelsen hos Go’Proces vil man få kompetencer, som man kan bruge til at løse forskellige interne både organisatoriske og ledelsesmæssige opgaver, såsom:

  • Intern strategiimplementering, hvor proceskonsulenten har en nøglerolle i forhold til sikring af indsats og opfyldelse af målsætninger.
  • Projekter med formålet at begrænse sygefravær i organisationen samt optimering og udvikling af et bedre arbejdsmiljø.
  • Konflikthåndtering i organisationen.
  • Få projekter tilbage på sporet, der af den ene eller anden grund er kørt fast eller kører skævt.

Proceskonsulentuddannelsen giver et nyt perspektiv på organisationen og en værktøjskasse til at til at håndtere og facilitere processer.

I praksis får du indsigt i at forberede, afvikle og evaluere processer sammen med andre deltagere din organisation, og du vil således udvikle dine kompetencer som procesansvarlig.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.