Skal du oprette er testamente? Læs med her

Skal du oprette er testamente? Læs med her
SPONSERET AF JURA-DOCS.DK |

ANNONCE fra jura-docs.dk

Der er mange ting, man i løbet af sit liv skal tage stilling til. En af dem er, at man skal skrive et testamente, så man kan lave en plan over, hvad der skal arves af hvem, når man går bort. Dette er noget, som for mange kan være en smule svært. Du kan læse videre her for at finde gode råd til, når du skal skrive og oprette dit testamente.

Hvad sker der, hvis man ikke opretter testamente?
For mange kan det godt være svært, når der skal skrives testamente. Men hvad der skal egentligt, hvis man ikke opretter et testamente, inden man går bort? Hvis du ikke skriver et testamente, er det arveloven der bestemmer, hvordan dine ejendele og diverse fordeles, når du går bort. Her vil det altså være en lov der bestemmer fordelingen, og ikke dig, der selv kan uddybe, hvad der skal arves af hvem.

Hvis du har specifikke ønsker eller lignende, er det altså vigtigt, at du derfor opretter et testamente, hvori disse skrives. Ellers kan du nemlig ikke være sikker på, at dine ejendele og diverse fordeles på den måde, som du ønsker, når du går bort. Hvis du ikke helt ved, hvor du skal oprette dit testamente henne, kan du gøre det på jura-docs.dk.

Giv dig selv god tid, når testamentet skal oprettes
Som sagt er det ikke altid nemt, når du skal oprette testamente. Det kan være noget, som bringer mange forskellige spørgsmål og en del tvivl. Det er derfor vigtigt, at du giver dig selv god tid til at udforme dit testamente på præcis den måde, som du ønsker. Der er ingen grund til at forhaste noget, som måske kan føre til, at dit testamente ikke bliver helt, som du havde ønsket.

Det kan være en god ide at starte med bare at gøre sig nogle tanker om, hvem du ønsker, der skal arve de forskellige ting, som du ejer. Det kan jo være, at der er specifikke ting, som du ønsker, skal gå til en eller flere bestemte personer. Lav gerne en oversigt over disse, så du er sikker på, at det inkluderes i dit testamente i sidste ende. Gå stille og roligt igennem alle de ting, som skal skrives på dit testamente, så du ikke glemmer noget. Dette er altså gode råd til dig, der skal skrive og oprette sit testamente.

 

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?