Salg af din bolig på Bornholm? Her er det du skal være opmærksom på

SPONSERET AF BOLIGADVOKATKØBENHAVN.DK OG KNUDSGAARDADVOKATER.DK

Salg af din bolig på Bornholm? Her er det du skal være opmærksom på

ANNONCE fra boligadvokatkøbenhavn.dk og knudsgaardadvokater.dk

Hvis du gerne vil sælge din bolig, så er der en række ting du bør være opmærksom på, så du undgår dumme fejl. Disse ting skal du også være opmærksom på selvom, at du har en ejendomsmægler til at stå for salget.

Advokatforbehold - også for dig der sælger boligen
Det er altid en meget god ide, at have en boligadvokat med ind over købsaftalen, så alle papirer kan læses igennem af advokaten inden købet endelig finder sted. En boligadvokat kan sikre, at der ikke er nogle lovmæssige ting, som ikke står korrekt i kontrakten. Som sælger har du nemlig ikke nogen fortrydelsesret efter at aftalen er underskrevet. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at der er helt styr på det hele. Et eksempel på nogle gode advokater du kan bruge er Knudsgaard Advokater, som er dygtige boligadvokater.


Få lavet en god tilstandsrapport
Når du sælger din bolig, så sørg altid for at få lavet en grundig tilstandsrapport. Denne rapport er for din skyld som sælger og ikke for dem der køber boligen. Ved at få lavet en grundig tilstandsrapport, så er du fritaget for det 10-årige ansvar for ting som mangler ved ejendommen eller skjulte fejl, som du ellers automatisk ville blive pålagt. En tilstandsrapport når du sælger boligen, som køber skriver under på, kan derfor hurtigt blive enormt mange penge værd for dig og spare dig for store og uforudsete udgifter.


Som sælger har du oplysningspligt
Det vil kort sagt sige, at du når du sælger din bolig skal leve op til en loyal oplysningspligt - også selvom, at du får lavet en tilstandsrapport. Dette er meget vigtigt og det kan ramme dig meget hårdt, hvis det viser sig at du ikke har levet op til din oplysningspligt. Det vil f.eks. sige, at du skal fortælle køber om ulovlige bygningsindretninger, fortælle om specielle forhold der kan være med ejendommen eller hvis der er noget helt tredje ang. boligen, som køber bør få at vide inden han eller hun endelig køber boligen. Sørger du for dette, så vil det også redde dig den dag, hvor du kan være uheldig at en køber kommer efter dig for ikke at have været ærlig, da du solgte boligen.

Forhåbentligt så var denne artikel med til at give dig en god og grundig viden om nogle af de ting, som du altid skal være opmærksom på når du sælger din bolig. Disse ting kan virke ligegyldige, når du sælger din bolig, men på sigt kan de blive utroligt meget værd for dig som sælger.Flere nyheder