Sælg din bil på nettet og spar besværet

SOLGT.COM • GRATIS

Sælg din bil på nettet og spar besværet

ANNONCE: Køb og salg af biler sker både hos forhandlere og som private handler mellem to parter - og det kan være en forvirrende verden, hvis man ikke har prøvet det før. Der er dog ingen vej udenom, hvis man gerne vil have en ny bil holdende i indkørslen, men her kan man i det mindste muntre sig med, at det aldrig har været nemmere at sælge sin bil end i vores moderne tidsalder.

Der er mange måder at sælge sin bil, men hvis man vil gøre det uden besvær, så handler det om at slå til, når f.eks. Solgt.com eller en lignende hjemmeside skriver: Vi køber din brugte bil.

Lad andre klare bilsalget for dig

Selvom det kan være lidt skræmmende at lægge sit bilsalg i hænderne på andre, så er det ikke desto mindre en utrolig smart måde at skifte sin bil ud. De fleste steder er det nok at indtaste nummerpladen på den bil, du ønsker at sælge, og indenfor 24 timer vil man ofte stå med et tilbud i hånden. Dette tilbud kan man så takke ja eller nej tak til, og takker man ja, så er det bare om at køre bilen hen til den forhandler, der vil købe den. Det er nemt, det er bekvemt, og ofte får man en ganske respektabel pris for sin gamle bil.

Man kan klare hele sit bilsalg hjemme fra sofaen af, og dermed kan man også med det samme finde en ny bil på nettet som erstatning for den gamle. Den moderne tidsalder er med andre ord en gave for bilsalget, hvis man forstår at gøre brug af teknikken.

Undgå forhandlinger med forhandlere eller private

Når mange vælger at sælge deres bil direkte på nettet, så skyldes det, at man undgå ubehagelige situationer med forhandlinger omkring bilens værdi. På nettet sammenlignes modellen, årgangen og standen med lignende biler, og der bliver derfor beregnet en fair pris. Hvis man i stedet vælger at forhandle med en privat eller en forhandler, så kan det være, at man ender med en noget lavere pris, end man havde forventet - og det er en tidskrævende og besværlig proces, som man ligeså godt kan forsøge at undgå, når man har muligheden for det.

MEST LÆSTE

21. JAN 2021 • 14:37NAVNE • GRATIS
Dødsfald
22. JAN 2021 • 12:07 • GRATIS
Sportsforretning lukker
22. JAN 2021 • 14:00NAVNE • GRATIS
Dødsfald
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.