Sådan skåner du dine øjne bedst muligt

SPONSORERET AF SOLBRILLERNE.DK

Sådan skåner du dine øjne bedst muligt

ANNONCE FRA solbrillerne.dk

Vores liv i dag er noget anderledes end for 100 år siden. Denne påstand kommer nok ikke som nogen overraskelse for særlig mange, men selvom vores liv er anderledes, så er vores krop på nogle områder ret identisk med kroppen for 100 år siden. Vi har selvfølgelig en anden stil i dag og passer i nogle tilfælde bedre på vores krop, da vi har en helt anden viden i dag end for 100 år siden, men på få områder er vores kroppe faktisk ikke helt bygget til det liv, som mange af os lever i dag. Lad os tage et eksempel med vores øjne. Mange af os sidder på kontor 8 timer om dagen og kigger ind i en computerskærm. Når vi har fri, kigger vi ind i en mobilskærm, og om aftenen kigger vi ind i en Tv-skærm, men hvorfor er det et problem?

Få hjælp til at passe på dine øjne
Vores øjne er ikke lavet til, at skulle kigge så mange timer i døgnet ind i en computerskærm, mobilskærm eller Tv-skærm. Vi er heldigvis blevet mere opmærksom på, at vi skal passe på vores øjne ved for eksempel at slå det såkaldte ”night shift” til på vores skærme for at reducere det blålys, som skærmen frigiver. Et andet middel er bluelight briller, som er en brille, hvis formål ikke er at hjælpe dig med at se bedre, men simpelthen reducere det blålys fra skærmen.

Bluelight briller
Bluelight briller er bygget med et specielt glas, som blokerer det blålys og dermed er et effektiv middel til dine øjne. Udover at det blålys er skadeligt for dine øjne, så kan det også påvirke din søvn og energiniveau. Disse ting kan bluelight briller også hjælpe imod. Sidder du også mange timer foran en skærm om dagen? Så hjælp dine øjne med et par bluelightbriller.Flere nyheder