Marineudstyr online - Også på Bornholm
SPONSERET AF DKMARINE.DK • GRATIS

Marineudstyr online - Også på Bornholm

ANNONCE

Foråret er endelig begyndt at vise sig, og isen på havet er smeltet. Dette er noget, mange bådejere spændt går og venter på hele vinteren. Efter vinter kommer sejlsæsonen nemlig tilbage. Det betyder klargøring af båd. Bundmaling skal være i hus (og på båd), og de slidte reb skal skiftes.

Det er aldrig for tidligt at begynde at tænke på at komme i gang med plejen af båden. Mens vi spændt går og venter på det mere milde vejr, kan man roligt hoppe ind på vores hjemmeside. Her finder I alt det mest nødvendige marineudstyr. Vi leverer til hele Danmark – også den dejligste ferieø Bornholm!

Her finder I blandt andet det nyeste og mest opdatere navigationsudstyr. Sikkerhed til søs er noget alle sejlentusiaster ved er enormt vigtigt. Navigationsudstyret skal være i orden og søkortene opdaterede. Hertil er det vigtigt at nævne, at man skal huske at gennemgå sin nødkasse. Har man fungerende nødsignaler til hvis uheldet skulle være ude? Hvis ikke, så find det hos os.

Stor båd giver stort ansvar

Med en båd følger et kæmpe ansvar. Både for sig selv og for andre. Derfor skal man have godkendte redningsveste og fungerende lanterner. Vores sortiment rummer alt det mest nødvendige. Saltvandet kan være hårdt for bådens reb. Fortøjningsliner skal ofte skiftes, så de holder båden på plads.

Danskerne elsker at tage på sejlerferie. Derfor skal der også være styr på elektronikken, så telefonen kan blive opladet igen efter en lang sejlads. Når man endelig er kommet i havn og får den første velkomst gin og tonic, må musikudstyret også gerne være i orden. Vi sørger for, at musikken spiller med vores bådtilpassede radio og højtalere

Der skal også være anden god underholdning til ferien. En gummibåd er nærmest et need to have – også for sikkerhedens skyld. Men den også oplagt til at tage på fisketur med.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.