Hvordan man vælger de rigtige trænings tights

Hvordan man vælger de rigtige trænings tights
SPONSERET AF AWOKEFIT.DK |

ANNONCE fra awokefit.dk

Træningstights er en vigtig del af en garderobe, fordi de giver den rette støtte til dine muskler, så du undgår skader. Træningstights findes i mange forskellige designs og materialer, hvilket kan gøre det svært at vælge de rigtige. Derfor har vi lavet en guide, som forklarer hvad du skal have for øje når du køber nye træningstights.

Hvilket form for træning skal du bruge dine trænings tights til?
Træningstights er en type beklædningsgenstand, der er velegnet til mange forskellige former for træning - alt fra løb til yoga. Du kan få trænings tights med høj talje eller lav talje, lange eller korte benlængder samt i mange forskellige mønstre og farver. Nogle tights har endda reflekser på siden for at øge din synlighed i trafikken, hvis du træner udendørs om natten eller i dårligt vejr. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvilken form for træning de skal bruges til.

Vælg det rette materiale
Der findes mange forskellige typer af trænings tights på markedet, og de fleste af dem er lavet i polyester eller nylon. Men hvilket materiale skal man så vælge? Det kommer helt an på, hvad du ønsker at bruge dine tights til. Hvis du ønsker at bruge dem til løb, så er det bedst at vælge et par tights i et hurtigttørrende materiale som polyester eller nylon. De vil sørge for, at du ikke bliver svedig og varm under løbeturen, og samtidig vil de holde dig tør. Hvis du derimod ønsker at bruge dine trænings tights til yoga eller styrketræning, så kan det være en god idé at vælge et par tights i bomuld.

Vælg den rigtige stil og farve
Når du skal vælge den rigtige stil og farve til dine trænings tights, så er det første og vigtigste, at du finder et par trænings tights der passer til din krop. Dette betyder, at de ikke må være for stramme eller for løse. Når det kommer til farven på tightsene, så er der et hav at vælge imellem. Nogle elsker at have flere farver at vælge imellem og andre holder sig til et par klassiske sorte. Hvis du gerne vil have et par trænings tights der skiller sig ud lidt mere, så kan du overveje at vælge et par i en lysere farve som pink eller blå. Men her gælder det samme som med de neutrale farver - jo flere muligheder for at matche dem med andet tøj, jo bedre.

Der er altså mange overvejelser, når man skal vælge et par trænings tights, men det er det hele værd.