Hvordan får man råd til en Tesla?

Hvordan får man råd til en Tesla?
SPONSERET AF MISTERGREEN.DK |

ANNONCE fra mistergreen.dk

Mange mennesker ønsker sig at kunne købe en Tesla, og mange har da også udlevet drømmen og investeret i dette vidunder af en elbil. En Tesla er dog ikke billig, så hvordan kan man få råd til den? Det ser vi nærmere på her, så læs med og få gode tips.

Med Tesla gik elbilerne ind i helt ny tid, og denne type køretøj blev i den grad løftet ind i fremtiden med Tesla. Det banebrydende design og den høje grad af teknologi, der hører til bilen, er blandt de faktorer, der har gjort at Tesla i dag er et af de største mærker indenfor elbiler. Hvor det i starten var en sjældenhed at se en Tesla, kører der i dag ganske mange rundt, og det fortæller noget om, hvor langt vi er kommet med den grønne omstilling.

Leas eller lej en Tesla
Hvis du ikke har pengene til at kunne købe en Tesla, kan du overveje at lease i stedet for, og på den måde kan du måske få råd til at køre i Tesla. Der er flere aktører på leasingmarkedet, når det gælder Tesla, og ved at foretage en søgning med ordene tesla model x lease kan du finde et udvalg af firmaer, der tilbyder leasing.

En anden mulighed kan være at se sig om efter en brugt model. Der kan være mange penge at spare ved at købe en brugt bil, og selvom det måske ikke er den seneste model, er der stadig mulighed for store herlighedsværdi og ikke mindst køreglæde.

Glem at tjene til bilen på spil
Et af de steder, du kan lease en Tesla er hos MisterGreen.dk. Dem kender du måske fra spil og betting, men de tilbyder altså også leasing af biler. Måske tænker du, at du måske kan tjene penge til en Tesla ved at spille, men den tanke bør du straks sparke langt ud af dit hoved. Spil og betting bør være for hyggens og underholdningens skyld, for selv om man ganske vist kan være heldig at vinde, oplever mange det modsatte, og da bliver udsigten til at kunne købe en Tesla endnu mere fjern.

Andre fede biler
Selvom om Tesla har kultstatus indenfor elbiler, er der dog også mange andre fede elbiler, man kan overveje, når man går i tanker om at udskifte den gamle benzin- eller dieselbil med et grønnere køretøj, og de fleste af de store og kendte bilmærker har i dag en eller flere elbiler i deres produktporteføjle. Det er også muligt at vælge en hybridbil, som både kører på el og fossilt brændstof.

Der er altså flere muligheder for at få fingrene i en Tesla eller anden lækker elbil, også selvom bankkontoen ikke bugner med penge.