Hold din mad både varm og kold med flamingokasser

Hold din mad både varm og kold med flamingokasser
SPONSERET AF HTTPS LOMAX.DK |

ANNONCE fra lomax.dk

Det kan være et problem at fragte mad fra A til B, uden at den enten bliver for varm eller for kold. Desuden kan det være problematisk at skulle opbevare mad, der ikke skal serveres med det samme. Heldigvis er flamingokasser et godt bud på, hvordan mad kan både fragtes og opbevares, så den holder sig frisk og holder den rette temperatur. Flamingokasser er termokasser, der egner sig perfekt til transport af fødevarer. Kasserne er designet og godkendt til at være i kontakt med fødevarer, samtidig med at de sørger for, at maden opbevares ved den rette temperatur. Det er smart.    

Køle/varme-kasser i forskellige størrelser
Det kan variere meget præcis, hvad det er, som du har brug for, der enten skal holde sig varmt eller koldt. Det kan være alt fra store mængder af tilbehør som kartofler eller salater, hele og store stykker kød eller mange små desserter. Heldigvis findes der flamingokasser og termokasser i mange varierende størrelser. Kasserne kommer i størrelser fra 10 liter til hele 52 liter. Heldigvis er det muligt at tilpasse kassernes størrelse til præcis det, som du har brug for – til både store og små mængder mad.      

Termokasser designet perfekt til fødevareforsendelse
Termo- og flamingokasser er designet perfekt til forsendelse af fødevarer. Det er de fordi, de er produceret i en slags flamingo, der holder temperaturen på den mad, som er i kassen – både kolde og varme retter og fødevarer. Desuden er kasserne produceret i overensstemmelse med dansk bekendtgørelse på området, så de helt uden problemer kan være i kontakt med mad. Flamingokasserne kan uden videre benyttes af privatpersoner, men egner sig godt til catering. Kontakten mellem firma og kunde bliver bogstavelig talt lettere med flamingokasser, fordi de er lette, og fordi materialet er solidt og holdbart. Derfor egner de sig ideelt til transport af fødevarer.