Hjælper dit el-selskab med den grønne omstilling?

Hjælper dit el-selskab med den grønne omstilling?
SPONSERET AF HTTPS://B.ENERGY/ |

ANNONCE fra b.energy

Du er sikkert en af de mange danskere, som gerne vil have, at den strøm som kommer ud af din stikkontakt, ikke er med til at svine miljøet til. Men det kan være at vide om der kommer grøn eller sort strøm ud, når du tænder for dine elektroniske sager. Heldigvis er det nemt at skifte til en 100% grøn strømforsyning – endda uden at du skal betale ekstra.

Grøn strøm
Der er mange el-selskaber derude, som tilbyder grøn strøm, bl.a. https://b.energy/. Forskellen på disse selskaber og dit nuværende er, at du har garanti på, at den leverede strøm til dit hjem, er grøn. Hvad er grøn strøm? Grøn strøm er el, som er produceret af vedvarende energikilder som f.eks. vindmøller og solceller. Det samme kan du ikke være sikker på andre selskaber, hvor strømmen i overført betydning kan være sort. Her går man mindre op i om en vindmølle eller olie og gas har stået bag produktionen af strømmen.        

Ingen fossile brændstoffer
Når du tilknytter dig et grønt el-selskab, kan du være sikker på, at ingen forurenende kilder såsom olie og gas har stået bag produktionen er strømmen. Dette giver naturligvis en god og grøn samvittighed, da du er med til at støtte den grønne omstilling, som i sidste ende skal gøre os uafhængig af fossile brændstoffer. Du er også med til at sikre, at prisen på strøm bliver mere stabil, da vi i mindre grad får olie of gas fra lande, som kan tænde og slukke for forsyningen, som vi ser det ske i disse usikre tider.   

Plantning af træer
Rigtig mange grønne el-selskaber bruger meget af overskuddet fra slag af strøm på at plante træer og opbygge nye skovarealer i hele Danmark. På den måde går den grønne omstilling endnu hurtigere, men flora og fauna bliver også hjulpet godt på vej.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Timeprisproduktet, Det Frie Valg, er denne dag 67 procent billigere end kvartalsprisproduktet, Det Enkle Valg. Overvejer du at skifte, så tøv ikke med at ringe 56 90 00 00 og få en kvalificeret elsnak. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.14.

Bornholms energi og forsyning