Hav en revisor ved hånden, når regnskaberne skal laves

RETIO.DK • GRATIS

Hav en revisor ved hånden, når regnskaberne skal laves

ANNONCE: Regnskaber kan være svære at holde styr på - specielt, hvis man egentlig mest af alt har startet en virksomhed for at lade ens passion spire til noget mere. Hvis man ikke har erfaring med økonomi, skattebetalinger osv., så kan det virke uoverskueligt og umuligt at få lavet det årlige regnskab - og her kan det bestemt betale sig at have en revisor ved hånden.

En revisor kender til alle de love og regler, der gælder for indberetning af skat og opsætning af regnskaber, og derfor er det alle pengene værd, hvis man finder en professionel revisor, som man kan stole på.

Gå efter autoriserede revisorer med et godt ry

Der findes rigtig mange revisorfirmaer i Danmark, og selvom langt de fleste gør et godt stykke arbejde, så er der også dem, der forsøger at snyde så meget som muligt. Disse få firmaer har givet revisorbranchen et lidt dårligt ry, og det er virkelig synd, fordi langt de fleste gør et stort og ærligt stykke arbejde. Det betyder dog, at man aldrig bør vælge et revisorfirma, der har et dårligt ry i anmeldelserne, og herudover bør man altid gå efter et firma, der er autoriseret til opgaven, der skal løses.

En hurtig Google-søgning vil kunne afsløre, om dit lokale revisorfirma kan blive et godt samarbejde eller ej, og anmeldelser fra tidligere kunder er rigtig brugbart, hvis man leder efter en god revisor og samarbejdspartner i det daglige. Herudover kan det være en fordel at vælge et lokalt revisorfirma, eftersom det letter kommunikationen i det daglige - derfor er en revisor i Vejle f.eks. god at vælge, hvis ens firma er beliggende her.

Gennemgå regnskaberne inden de sendes afsted

Selvom man har en professionel og ærlig revisor til at lave regnskaberne, så er det altid en rigtig god idé at gå disse igennem sammen med revisoren, inden de bliver sendt afsted. Der kan nemt opstå fejl hist og her, når man har en masse indtægter og udgifter i et firma i løbet af året, og mange af disse kan man fange og få skrevet rigtigt ind, hvis man gennemgår regnskaberne. Som oftest vil revisoren også tage initiativ til at forklare, hvordan regnskaberne er bygget op, og om der evt. mangler noget data, som er vigtigt at have med.

Ultimativt er regnskaberne dit eget firmas ansvar, og selv den mest professionelle revisor er også bare et menneske - derfor bør man altid kontrollere, om alting er helt efter bogen, inden regnskabet bliver offentliggjort.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.