Har du problemer med hørelsen?

Har du problemer med hørelsen?
SPONSERET AF RHC.DK |

ANNONCE fra rhc.dk

Høresansen er en af menneskets 7 sanser, som gør at mennesket, er i stand til at høre lyde. Det kan derfor være irriterende, hvis man kæmper med nedsat hørelse. Der findes mange forskellige grunde til nedsat hørelse, blandt andet ørevoks, væske i øret eller sygdomme og skader i øret. Hvis man døjer meget med problemer med hørelsen, kan det være en god ide at få set på det. Høreapparater er en god mulighed, for at forbedre din høresans.

Hvornår skal man have et høreapparat?
Ofte går folk rundt i lang tid med dårlig hørelse, uden at få gjort noget ved det. Det er dog vigtigt at være opmærksom på sin hørelse, da folk ofte kunne have forbedret deres hverdag, med et høreapparat. Hørelsen formindskes ofte langsomt, hvilket også er derfor, det kan være svært at opdage, hvornår man mister lidt af hørelsen. Folk opdager det som regel først, når gener som træthed, hovedpine og problemer med at skille ordene ad, fremtræder. Hvis du oplever problemer med hørelsen, er det en god ide at få taget en høretest. Det kan man få taget ved ørelægen. Derefter vil ørelægen ud fra høretesten vurderer, om du skal have høreapparater.

Hvilken slags skal du vælge?
Høreapparater findes der i dag mange slags af. Du kan få usynlige høreapparater, som er meget små, så de næsten ikke kan ses i øret. De kan også fås med bluetooth, som gør det muligt at oprette forbindelse til din telefon. De kan også fås med genopladeligt batteri, så du ikke tænke på, hvornår batterierne skal udskiftes. Høreapparater kan også blive speciallavet til dig, så de passer perfekt, i dit øre. Der er mange muligheder for at finde lige præcis det sæt høreapparater, der passer til dig og dit behov. Så oplever du problemer med hørelsen, så smut ned til ørelægen og få lavet en høretest.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Du sparer mere end 68 kr., hvis du lader din elbil tirsdag kl. 01-02-03 i stedet for mandag kl. 17-18-19. Rent praktisk tanker du 200 km for 65 kr. Med andre ord: Efter midnat er det ’noget’ billigere. Opdateret 13.14. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning