Find din nye cykelhjelm

Find din nye cykelhjelm
|

I Danmark er det således, at 90% af befolkningen ejer en cykel. Danskerne er vilde med dette miljøbevidste transportmiddel, og er faktisk verdenskendte for netop dette. Det betyder rigtigt mange cyklister i trafikken, men desværre også en del ulykker. I Danmark er det ikke et lovkrav, at man skal bruge cykelhjelm, men det er alligevel kraftigt anbefalet. Der er lavet mange studier, som faktisk viser, at cirka 60% af risikoen for at få alvorlige skader på hovedet, kan undgås ved at benytte en sikker cykelhjelm. 

Det giver selvfølgelig en del stof til eftertanke til cyklisterne herhjemme. Men der er stor forskel på cykelhjelme, derfor er det heller ikke lige meget, hvilken en man køber. Det er derfor en god idé at få professionel hjælp, når hjelmen skal vælges. Du kan blandt andet finde en cykelhjelm fra eCykelhjelm online og se, hvilken en der passer til dig. 


eCykelhjelm.dk

Virksomheden eCykelhjelm, tilbyder cykelhjelme til hele familien. Den danske webshop forhandler mange kendte brands indenfor kategorien, som alle er CE-mærket. Deres udvalg er af top kvalitet, så du kan være sikker på at få en god cykelhjelm fra eCykelhjelm med hjem. Der er rigtigt mange ting man skal være opmærksom på, når den rette cykelhjelm skal vælges, herunder pasformen. Størrelsen på hjelmen og pasformen, er direkte med til at påvirke sikkerheden, hvorfor den skal være helt perfekt. Hvis du er i tvivl om, hvordan hjelmen skal sidde, kan du via forhandleren læse en udførlig guide. 

Der findes desuden også cykelhjelme, som egner sig forskellige terræn, hvilket man også skal huske i jagten på den nye hjelm. For eksempel er der cykelhjelme, der er egnet til MTB, BMX hjelme, som naturligvis passer til BMX cykler, samt mange flere. Du kan finde masser af gode tilbud og priser på hjemmesiden. Giv dig selv en brugbar gave, eller glæd én du holder af ved at vise, at du passer på dem. 


Facts om cykelhjelme

Cyklister er faktisk med til at udgøre den gruppe, som kommer mest alvorligt til skade i trafikken. Herhjemme er det kun omkring 40% af cyklisterne som er voksne, der faktisk bruger hjelm til at beskytte dem selv. Der er altså god grund til at genoverveje en cykelhjelm, hvis ikke allerede du bruger en. Skader kan minimeres betydeligt, hvis hovedet er mere beskyttet. Du kan finde mere info omkring statistikkerne for cykelulykker over de senere år. Husk fornuften og sikkerheden, når du tager cyklen. 

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?